2777
2789
عنوان

حوصله ام سررفته چکارکنم🔹❓🔹خسته شدم از تکرار روزارای تکراری

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو‌کلاس هنری شما هم عین منی من دنبال کارم برا رفع بیکاری

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بچه داری که ببرش پارک یه دوری بزنین نمیشه هیچ جا نری و اجتماعی نباشی و فقط بشینی خونه حوصلتم سرنره خب افسرده میشی عزیزم کتاب بخون ,یه کلاس هم ثبتنام کن اگه میتونی بچتو یه دوساعت پیش کسی بزاری یا مهد بزاری

بچه داری که ببرش پارک یه دوری بزنین نمیشه هیچ جا نری و اجتماعی نباشی و فقط بشینی خونه حوصلتم سرنره خ ...

من فک کنم بااین اخلاق و روحیه ام لازم داشته باشم اول خونمونو حیاط دار کنیم که باد و افتاب به سرم بخوره

من فک کنم بااین اخلاق و روحیه ام لازم داشته باشم اول خونمونو حیاط دار کنیم که باد و افتاب به سرم بخو ...

ببین عزیزم تو باید سعی کنی یک تغییر رویه تو زندگیت ایجاد کنی ,ربطی به حیاط داشتن نداره من و خیلیای دیگه که تو شهرای بزرگن مطمینم هیچوقت صاحب خونه ویلایی نمیشیم ولی دلیل نمیشه بشینی تو خونه پس ما هم باید افسرده بشیم,بنظر من اولین حرکت برای به نشاط اوردن شما رفتن به بیرون از خونه و ورزش کردنه ,عضو یک کتابخونه بشو هر دسته کتابی که علاقمندی ازونا شروع کن مثلا رمان یا شعر  و ... هیچی به اندازه ورزش روحیتو عوض نمیکنه قول میدم بهت