2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی مهم

5380 بازدید | 68 پست

اگه تو پریودی تموم بشه و غسل کنیم باید همه ی لباسهایی که تو پریودی تن کردیم شسته بشه اخه من پیش میاد میرم بیرون یه روسری میزنم بعد پاکی حتما باید بشورم؟؟؟؟

واسه غسل جنابت چی اگه بعد رابطه نریم حموم بعدا بخایم بریم لباسهایی که پوشیدیم باید حتما شسته بشن 

من خیلی وسواس پیدا کردم حتی گیر سرمم میشورم چکار کنم لطفا راهنماییی کنید 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

05132020

09640

بزنگ بپرس

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلاهمچی چیزی نیست بابا

والا من شنیدم باید لباس پاک باشه

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
نه اصلاهمچی چیزی نیست بابا

ولی زن فامیلمون میگه عرقش هم نجسه 😐 - زنی که پری بوده 

میگه باید لباسای بیرونش رو هم بشوره 

سوال منم هست واقعا حکم شرعیش چیه 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

اره همون غسلت کافیه لباساتو اگه تمیزن نمیخاد اما اگه لکه بویی چیزی داشته باشن اونارم غسل بده در غیراینصورت نمیخاد

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

فقط لباسی که باخون و منی و چیز نجس تماس پیدا کرده بشور.

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔