2777
2789
عنوان

رب کیلو چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارخانه رب همدانیان از نعمت آباد یه کم جلوتره.بابام که تو اولای گرونی رفت خرید 

من تهرانم 

اسم کارخانه همدانه یا خودش هم همدانه؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
ای ای حالم بد شد  حالا گوجه خریدی از هر کیلو چقدر رب میشه ؟

بسته به جنس گوجه داره هرچی گوشتی باشه خوب جواب میده من نکشیدم چند کیلو شد

واسه رنگشم گوجه قرمز باشه و گوجه سفیدای داخل رو حتمأ بگیرید و اب گوجه رو تو یه مرحله اضافه کنید یعنی کم کم بخورد هم ندید تا سیاه نشه

یه سر میدون بار بزنی حتمأ هست قیمت پایین

من با نی نی ۴ ماه دست تنها خیلی سختم بود

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
کارخانه رب همدانیان از نعمت آباد یه کم جلوتره.بابام که تو اولای گرونی رفت خرید 

ربش خوب بود من تا حالا همش آتا خوشاب چین چین میگرفتم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
نه این سالم تر مال کارخونه اکثرأ ارد قاطی میکنند که زود جواب بده. من دوستم تو کارخونه رب. میگفت با چ ...

يا خدا😳

من گاهى رب كارخونه ميگرفتم

الان كه اينو شنيدم عمرا بخرم

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
يا خدا😳 من گاهى رب كارخونه ميگرفتم الان كه اينو شنيدم عمرا بخرم

نه بابا من مجبور باشم میگیرم . چاره ای نیست .ولی هرچی مال کارخونه هست اصلأ بهداشتی نیست

منم اون سالا مجبور بودم کارخونه خلالی پیاز و سیر و سبزی کارمیکردم

بخدا هرچی گندیده و سیرا پر کرم و سبزی گندیده بودند 

همه رو چنان قشنگ درست میکردیم که بسته بندی میشد خودمون باورنمیکردیم این همون سیر پر کرمه. یا سبزی که بوی گندیده گیش دیونه مون میکرد

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

تو کاخونه ماکارونی انقدر گرمه که همه مردا درکابی تنشون بود بعد با همون چکمه که دست شویی میرفتند پاشون رو میذاشتن روی رشته های ماکارونی

مهندس کارخونه مون میگفت اگه بگم کره چطور ساخته میشه هرگز نمیخورید . هرچی التماس کردیم اخرم نگفت

هنوز تو فضولیش موندم۱۵ سالی هست😁😁😁😁

نه بابا من مجبور باشم میگیرم . چاره ای نیست .ولی هرچی مال کارخونه هست اصلأ بهداشتی نیست منم اون سال ...

اره 

هيچ چيز كارخونه اى بدرد نميخوره

طبيعيشم كه گير نمياد

تو کاخونه ماکارونی انقدر گرمه که همه مردا درکابی تنشون بود بعد با همون چکمه که دست شویی میرفتند پاشو ...

پس وزارت بهداشت چه غلطى ميكنن؟؟؟؟؟؟؟

نظارتشون تو حلقم

اره  هيچ چيز كارخونه اى بدرد نميخوره طبيعيشم كه گير نمياد

کارخونه های ایران ایجوری متأسفانه

تو کاخونه ماکارونی انقدر گرمه که همه مردا درکابی تنشون بود بعد با همون چکمه که دست شویی میرفتند پاشو ...

یا حسین آدم اینها رو میشنوی از زندگی سیر میشه 

همه جا یعنی این مدلیه ؟