سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 عنوان رب کیلو چنده 768 بازدید | 54 پست کسی جای رو میشناسه که کارخانه رب بده کارخانه های رب کجان؟اگه بری دم کارخانه بهت رب میدن ؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها 1397/07/14 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 کسی نمیدونه،هر چی سایت بود بستن سایت رو بستن سایت چی ؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
ارکیده651 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 9885 رب خانگی طرف ما کیلویی ۱۵ تومنهکارخونه رب هم رفتیم از بازار ارزونتره اما خونگی بهتره 🖤
نازنین_مریم7 عضویت: 1390/04/08 تعداد پست: 5503 من که رب خانگی دادم برام درست کردن کیلویی 13 سالم ترم هست
۶۲۵۷ عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 42617 ما زنگ زدیم دلند اوردن برامون دونه ای ۸۵۰۰ باکس ۱۲ تایی ۱۰۲ تومان پسرم ❤❤😍😍😘😘
پریین عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1621 ارزون شدقوطی ۱۴ شد. از ۱۱۸ ش کارخونه بگیر و زنگ بزن بپرس یا از رو قوطی رب شماره دفتر فروش رو وردار یه زنگ بزناول ادرس ببین نزدیک شهرتون باشه این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳ الانم پریین هستم.😕😕😕
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 رب خانگی طرف ما کیلویی ۱۵ تومنه کارخونه رب هم رفتیم از بازار ارزونتره اما خونگی بهتره کدوم کارخانه رفتید ؟ کیلویی چند میداد؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
بانو_ارديبهشتى عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 4361 من که رب خانگی دادم برام درست کردن کیلویی 13 سالم ترم هست اره ولى رنگش هيچ وقت مث رب كارخونه نميشهمادرشوهرم يه قاشق رب كارخونه ميريزه تو غذا انقد خوشرنگ ميشه اما من ٣ تا قاشق رب خانگى ميريزم اصلا مث اون نميشهبعد شوهرمم ميگه غذات چقد بى رنگ😕 من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 ما زنگ زدیم دلند اوردن برامون دونه ای ۸۵۰۰ باکس ۱۲ تایی ۱۰۲ تومان شمارش رو میدی؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
۶۲۵۷ عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 42617 ارزون شد قوطی ۱۴ شد. از ۱۱۸ ش کارخونه بگیر و زنگ بزن بپرس یا از رو قوطی رب شماره دفتر فروش رو وردار ... قوطی ۱۴ شد ارزون!!قوطی ۶۵۰۰ بود!! پسرم ❤❤😍😍😘😘
نازنین_مریم7 عضویت: 1390/04/08 تعداد پست: 5503 اره ولى رنگش هيچ وقت مث رب كارخونه نميشه مادرشوهرم يه قاشق رب كارخونه ميريزه تو غذا انقد خوشرنگ ميش ... نه اصلاً اینجوری نیست انقدرررررر غذام خوش رنگ میشه حتی برای آبگوشتو انقدر خوشرنگ و خوشمزه میکنه که دیگه لیمو عمانی نمیرزم داخلش
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 کارخونه رب تک.بهترین رب .محلات آدرسش دقیق میدی کی ها بازه هر موقعه بری جواب میدن ؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها