2777
2789
عنوان

رب کیلو چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 54 پست
اره ولى رنگش هيچ وقت مث رب كارخونه نميشه مادرشوهرم يه قاشق رب كارخونه ميريزه تو غذا انقد خوشرنگ ميش ...

رنگ رب رو ببین بده آیا؟؟

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این رنگ رب منه .

گوجه کیلویی چند خریدی رب درست کردی ؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
نه اصلاً اینجوری نیست انقدرررررر غذام خوش رنگ میشه حتی برای آبگوشتو انقدر خوشرنگ و خوشمزه میکنه که د ...

واقعا؟ من و مامانم خودمون رب ميپزيم هيچ وقت اون رنگ رو نداره

نميدونم چرا

شما خودتون نميپزيد نه؟

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
واقعا؟ من و مامانم خودمون رب ميپزيم هيچ وقت اون رنگ رو نداره نميدونم چرا شما خودتون نميپزيد نه؟

شاید از گوجه باشه که رنگش خوب نمیشه باید گوشتی و قرمز باشه و دانه هاش رو هم کامل بگیری طرز جوشندن آب گوجه

من چون گوجه هم گرونه میگم برم از کارخانه بگیرم ولی نمیشناسم کجاها هست

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
گوجه کیلویی چند خریدی رب درست کردی ؟

دم مرز ماشینا رو داشتن برمیگردوند و اقاه که بارش رو دستش مونده بود ۶ تا جعبه مجانی داد ولی همسایه ازش خریدن کیلویی ۲ تومن

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
دم مرز ماشینا رو داشتن برمیگردوند و اقاه که بارش رو دستش مونده بود ۶ تا جعبه مجانی داد ولی همسایه از ...

دم مرز کجاست؟

اره رنگش خوبه منم رنگش همينجوره اما تو غذا كه ميريزى انگار كدر تره رنگش

نه این سالم تر مال کارخونه اکثرأ ارد قاطی میکنند که زود جواب بده. من دوستم تو کارخونه رب. میگفت با چشم خودش دید توله سگ افتاد تو دیگ و سریع با بیل ورشداشتن. ربم دور نریختن

دم مرز ماشینا رو داشتن برمیگردوند و اقاه که بارش رو دستش مونده بود ۶ تا جعبه مجانی داد ولی همسایه از ...

دو تومن خیلی خوبه اگه منم پیدا کنم

دم مرز کجاست؟

یکی از شهرای کردستان ساکنیم شوهرم نظامیه

دولت صادرات گوجه رو متوقف کرد که رب ارزون شد.

نه این سالم تر مال کارخونه اکثرأ ارد قاطی میکنند که زود جواب بده. من دوستم تو کارخونه رب. میگفت با چ ...

ای ای حالم بد شد 

حالا گوجه خریدی از هر کیلو چقدر رب میشه ؟