2777
2789
عنوان

کدام بانک سود 20 درصد میده؟

223 بازدید | 20 پست

دوستان اگه اطلاع دارید از سود بانکها راهنمایی کنید  ممنون میشم موجودی من 30 میلیون هست 

خودم از تجارت ملی ملت و کشاورزی پرسیدم 20 درصد ندارند تجارت تا 1 ماه پیش 20 درصد داشت ولی الان نه

شما بانک معتبر دیگه سراغ ندارید؟

پارسيان 

نميدونم ب سي ميليون تعلق ميگيره يا نه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صندوق ایران خودرو گذاشتم 25 درصد 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
بانک شهر ۲۲

قابل اعتمادن؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اره بانک شهر اوکی هستش

بدي بانك شهر اينه ١٠ميليون رو ميريزي تو حساب يه كارت يا دفترچه بهت ميدن بقيه پولت رو بايد  از دستگاه انتقال بدي تو يه حساب ديگه ،،،كلا مراحل پيچيده اي داره كه من به شخصه اينكارو نكردم چون تكليف پولم اين وسط معلوم نيست اگه بانك يه روزي ورشكست بشه مردمي براي باقي پولم ندارم