2777
2789
عنوان

حاملگی بعد از آی وی اف - قطع داروهای ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 4320 بازدید | 51 پست
عزیزم من همه ازمایشا و سونوهام عالی بود تااینکه خودم اقدام کردم عکس رنگی گرفتم گفتن یکی از لوله هات ...

آندومتریوز که کاملا قابل درمانه ، ایشالا درمان میشه و زود با آی وی اف باردار میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته دیگه بعد از 12 فقط فولیک اسید میمونه. و در صورت لکه بینی پروژسترون

میگی بعد از 12 ، من الان 9 هستم ، البته فکر کنم با این روالی که پیش گرفته آمپولم از 11 قطع بشه ، گفته اول استرادیول هاتو کم کن ، بعدش اگه لکه ندیدی ، آمپولتو قطع کن به جاش شیاف و دوبرابر کن

فریز

عزیزم نگران نباش. به دکترت اعتماد کامل داشته باش. بالاخره علم اون بالاست. فقط خوش باش و از این روزای قشنگ لذت ببر

خدایا هزاران هزار سپاس بی پایان بابت هزاران هزار نعمت بی پایانت .خدایا شکرت که هر روز به مادر شدنم نزدیک و نزدیک تر می شوم.  

در ضمن تبریک می گم بابت باردار شدنت. الهی شکر. برا ما منتظرا هم دعا کن

خدایا هزاران هزار سپاس بی پایان بابت هزاران هزار نعمت بی پایانت .خدایا شکرت که هر روز به مادر شدنم نزدیک و نزدیک تر می شوم.  

عزیزم دکترت حاذق و کار بلد هست مطمین باش روزی صد تا مریض مثل شما داره. بنظرم کامل حرفش رو گوش بده و فقط ارامش داشته باش

سلام عزيزم خوبي؟هرينش چقدر شد؟چجوري اين كارو انجام ميدن؟

هزینه اشو که گفتم ، فکر کنم حدود 5-6 میلیون ، بهت دارو و آمپول میدن تا تخمدون هات تحریک بشن و تعداد زیادی فولیکول آزاد کنند ، اونوقت پانکچر می کنند یعنی تخمک ها رو از تو تخمدون ها میکشن با یه سوزنی (درد نداره بیهوشت می کنن ) ؛ بعدشم تخمک ها رو با اسپرم شوهرت تو محیط آزمایشگاه لقاح میدن و جنین های تشکیل شده رو یا بعد یکی دوروز انتقال میدن به رحمت یا فریز می کنن و بعد یکی دوماه انتقال می دن (انتقال هم درد نداره مثل معاینه می مونه) البته هر دفعه دو یا سه تا انتقال می دن ، بعد دوهفته هم میری آزمایش میدی ببینی مثبته یا نه