2777
2789

سلام دوستان ، من بعد از اولین انتقالم از طریق آی وی اف بار دار شدم و الان 9 هفته باردارم ، روزانه دو آمپول پروژسترون ، سه قرص استرادیول ، فولیک اسید و یک شیاف پروژسترون استفاده می کنم ، دکترم تصمیم گرفته کم کم قرص ها و آمپولم و قطع کنه ، من ولی نگرانم ، خانومایی که با آی وی اف حامله شدن میشه لطفا بگن پروسه قطع داروهاشون چه جوری بوده ؟ 

درسته دیگه بعد از 12 فقط فولیک اسید میمونه. و در صورت لکه بینی پروژسترون

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نیاز به این همه دارو نیست. شما بعد از اینکه جواب آزمایشت مثبت شد، دیگه روند بارداریتون مثل یه بارداریه طبیعیه، داروهارو هم دکترا ادامه میدن به خاطر جنبه ی روانی بیمار. وگرنه به هیچ کدوم جز فولیک اسید نیازی نیست. 

تبریک میگم گلم لطفا برا منم دعا کن تازه فهمیدم اندومتریوز دارم خیلی نا امیدم

چطور فهمیدی ک داری  ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چطور فهمیدی ک داری  ؟

عزیزم من همه ازمایشا و سونوهام عالی بود تااینکه خودم اقدام کردم عکس رنگی گرفتم گفتن یکی از لوله هات پولیپ داره و مسدوده باز بهم دارودادن ولی باردارنشدم حتی یکبار ای یو ای کردم نشد بعد لاپارا انجام دادم که گفتن هردولوله بسته هست بعداز چنتا سونو تو مادرو کودک یکی از دکترا گفت اندو داری و الان نمیدونم باید چیکار کنم خیلی دبرسم