2777
2789
عنوان

لطفا تشریف بیارین 😣😖😒😟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 33 پست
روراست بخام بگم انرژی و تاثیرمثبت و نگاه مثبتی دارین. عالیهههههههههه من که واقعا خوشم اومد از دیدگاه ...

مرسي نظر لطفتونه

ولي خودت انرژي مثبت داشتي كه دريافتش كردي 

من امروز حالم خوب بود اين حال خوب و انتقال دادم ورگرنه منم مثه همه ي آدما هستم مثه بقيه كاربرا

مثه همه ي آدما دعوا ميكنم

مثه همه ي آدما قهر ميكنم

مثه همه ي آدما اشتي ميكنم

مثه همه ي آدما بحث ميكنم

مثه همه ي آدما ممكنه شكاك و بدبين ميشم

مثه همه ي آدما دوست داشتني ميشم

مثه همه ي آدما عاشق ميشم 

مثه همه ي آدما عصباني ميشم

مثه همه ي آدما ناراحت ميشم

مثه همه ي آدما مريض ميشم

مثه همه ي آدما بي حوصله و بيكار ميشم 

و ....

همه چي برميگرده به خودمون و ديدگاهمون

يكي هست حالش بده اون حال بد ميريزه تو تاپيكش ولي اينكه انتخاب كنيم حال خوب و دريافت كنيم يا حال بد و دست خودمونه 

ميتونيم بزاريم طرف حال بد و بريزه تو تاپيكش همونجا كمكش كنيم دفنش كنه و حالش و خوب كنيم ميتونيم هم حال بد و دريافت كنيم روز خودمون و خراب كنيم انتخابش با خودمونه 

همه چي برميگرده به نوع ديدگاهمون و بهتره هم بدونيم هيچ ادمي كامل نيست وقتي يكي هم حال خوبشو ميگه از خودمون نااميد نشيم و با حال بد خودمون مقايسه اش نكنيم 

موافقممممم👌👌👌👌👌👌👌 ولی شما چه راهکاری پیشنهاد میدین؟ مثلا خودم زیاد به گذشته فکرمیکردم و تا ای ...

والا من در جايگاهي نيستم راه كار پيشنهادبدم  فقط نظر خودمو گفتم

ولي بنظرم مثلا طرف ميتونه بگه من حالم بد ميشه روم تاثير منفي داره اين تاپيك با اين عنوان حالمو بد ميكنه نميخونمش 

يا يكمشو خوندم حالم بد شد بهتره نخونمش  و برم يك تاپيك حال خوب و انرژي مثبت دريافت كنم حرفاي خوب خوب بخونم

در كل دليل هم نداره حتما دنبال حال خوبش  تو اين سايت باشه ميتونه در اون لحظه كه حالش بد شده بره يك جمله خوشگل و رومانتيك براي شوهرش بفرسته ( مثلا اون دوستتون حالش بد شده يك جمله خوشگل براي شوهرش پيامك ميزد مطمعنا حال خوب و كه انتقال داده ، حال خوب از اون ور هم با جملات زيبا انتقال پيدا ميكرد و خب دعوا هم نميشد يا ميتونست تو همون تاپيك دردودل ميكرد و حال بدش و ميذاشت همون تاپيك باشه و خاك بخوره دوستتون حال بد به همسرش منتقل كرده خب حال بد هم دريافت كرده)

يا ميتونه اصلا اگر تاپيك خوبي نديده نره اصلا سايت گوشي و بزاره كنار و بره سرگرم يك كار ديگه بشه من خودم يك تراس دارم توش گلدون گذاشتم حالم خوب نباشه ميرم تو تراس به گلا ميرسم به اسمون نگا ميكنم يكم كه بگذره واقعا ارامش ميگيرم ميرم به كاراي ديگه ام ميرسم 

حالا دوستتون بايد ببينه چه چيزي حالشو خوب ميكنه 

همونكارو انجام بده 

يا اصلا فكر هاي بد نكنه 

گذشته رو رها كنه به خوبي ها فكر كنه

يا به گذشته هم فكر ميكنه تو ذهنش حرف بزنه دعواهاشو بكنه با اون فرد خيالي مثلا اگر از دست شوهرش ناراحته تو ذهنش  حرف بزنه دعواشم بكنه:))) من خيلي از اينكاررو ميكنم بعد كه خالي شد اروم شد فكراي خوب بكنه چيزاي خوب ببينه عكساي خوب 

جملات قشنگ بخونه

فيلم خوب بيينه اينطوري حالشم خوب ميشه 

يا اصلا بره به كاراش برسه اينطوري كمتر فكر و خيال ميكنه و روزشم ساخته ميشه شوهرش كه مياد پيشش ديگه عصباني نيست چون خودشو خالي كرده انرژي منفي و ريخته دور حالا خاليه بايد انرژي مثبت جايگزينش بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسي نظر لطفتونه ولي خودت انرژي مثبت داشتي كه دريافتش كردي  من امروز حالم خوب بود اين حال خوب ...

حرف دیگه ای نمیمونه ک بگم، واقعا ممنونم 😀💜💚😍

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین
والا من در جايگاهي نيستم راه كار پيشنهادبدم  فقط نظر خودمو گفتم ولي بنظرم مثلا طرف ميتونه بگه ...

شکسته نفسی نکنین عزیزدل. کاملا موافقم باهاتون.

و درمورد سایت هم بگم سیاست و انرژی خوب هم گرفتم و همش هم بدی و منفی نبوده، درسته، این خودمون هستیم که انتخاب میکنیم که چطور از سایت یا زندگی دیگران یا خودمون استفاده کنیم یا ببینیمش، خوبه کسایی مثل شما هستن که همه چیو مثبت میبینن و انتقال میدن. موفق باشی عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین