بنظر من معمولا ادم ها وقتي حالشون خوب نيست دنبال گوش شنوا ميگردن دنبال دردودلن براي همين وقتي مشكلي دارن و اتفاق بدي براشون ميوفته تاپيك ميزنن
برخي هم تاپيك هاي خوب ميزنن ولي خب خيلي پرطرفدار و پربازديد نميشه كه طبيعي هم هست همه بسنده ميكنن به يك لايك و تبريك همين بحث برانگيز نيست كه بخواد پربازديد بشه يا كسي نظر داشته باشه
وقتي مشكلي مطرح ميشه همه نظر خودشونو ميدن مشكل نباشه چه نظري جز ارزوي خوبي و خوشي ميتونه باشه
اينكه ميگين خواب بد و تعريف نكنن بنظرم درست نيست اون خانم باردار حالشون خوب نبوده معلوم هم نيست تو چه شرايطي بوده دوست داشته با يكي حرف بزنه دردودل كنه بنده خدا اومده اينجا گفته اينجا هم جاييست براي دردودل كردن حالا خوب يا بد حتي يك بخشي به نام دردودل هم كه داره
پس چه اشكال داره
ميتونيم اگر حالمون بد ميشه به تاپيك سر نزنيم و نخونيم ولي درست نيست بقيه و منع كنيم بهشون بگيم خدا ازتون نگذره 😑 كه از بخش درددل استفاده كردين و خواب بدتونو توضيح دادين
درمورد اينكه ميگين همه پولدارن اتفاقا من تو تاپيكا خيلي كم ديدم كسي بنويسه خيلي پولداره البته اين صفاتي كه ميگين كاملا نسبيه يكي ممكنه پولداري و در حل ماشين پورشه ببينه يكي در حد پرايد يكي در حد موتور پس اينكه كسي بگه مشكل مالي ندارم يا دغدغه مالي ندارم دليل بر پولداري اي كه ما مد نظرمونه نميشه سواي اينكه خيلي كم پيش مياد اتفاقا تاپيك هايي كه براي گروني ميزدن تاپيكايي كه براي جهيزيه ميزدن بيينين تعداد خيلي انگشت شمار و كمين كه مثلا ميگن جهيزيه هاي ٣٠٠ ٤٠٠ ميليوني داشتن ولي بقيه كاملا معمولين حتي همين قيمت ٤٠٠ ميليوني براي برخي پول خورده و پولداري و خيلي فراتر ميبينن پس فرق ميكنه پولدار با پولدار
و جالبه كه بعضيا اينقدر معمولين كه همچين قيمت جهيزيه و باور نميكنن يعني حتي نميدونن مارك هايي هم هست كه فوق العاده گرونه و هر وسيله و تكه اش چند ده ميليونيه و مبل هايي هست كه چند صد ميليونيه
اين سايت هم نمونه كوچكي از جامعه امونه همونطور كه تو خيابون ماشين مدل بالا كم ميبينيم يا گاهي نميبينيم اينجا هم ادم هاي خيلي پولدار و خيلي كم ميبينيم ولي بالاخره ميبنييم چون تو جامعه زندگي ميكنن پس طبيعيه كه حضور داشته باشن
در مورد خوشگلي هم كاملا نسبيه يكي خودشو خوشگل ميدونه يكي فاكتورهاي زيباييش فرق داره و ممكنه همونو خوشگل نبينه ادم هاي تو كوچه و خيابون كه ميبينيم شايد از نظر ما نوعي خوشگل نباشه از نظر خودش و خونوادش زيباترين باشه و حق طبيعيشم هست سليقه ايه ديگه نميشه خورده گرفت
ولي خيلي تاپيكا هم بوده كه زدن از قيافه اشون راضي نيستن يا مشكل مالي دارن يا شوهر خوبي ندارن و ....
ولي دليل نميشه افرادي نباشن كه از خودشونو خوشگل ندونن
مشكل مالي ندارن
از شوهرشون راضي نباشن
هر ادمي فاكتورها و مقياس هاي خودشو داره
مثلا ممكنه من نوعي از شوهرم راضي باشم ولي شوهرم عاداتي داشته باشه كه يكي ديگه اگر بود ميگفت چقدر شوهر اين بده
مهم نيست اون طرف چي فكر ميكنه مهم من نوعي ام كه راضيم:)