2777
2789
عنوان

لطفا تشریف بیارین 😣😖😒😟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 33 پست
آخی فقط شش روزخداهردوتون روسلامت نگه داره

مرسی عزیز دلم 😍😍😍 انشالله شما هم در شادی و سلامتی باشید

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
همه ما تو جامعه  و اطرافمون تاثیر داریم گاهی یه چیزایی تو سایت میخوندم دهنم نیم متر وا میموند. ...

دقیقا 👌👌👌 

میشه بجای این صحبتا، نوشت که چطور رابطشونو خوب کنن؟ یا راهکار بخان ولی متاسفانه فرهنگمون بالا نیست

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که من شاهدش بودم این بود که تاپیک ضد مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری، تاپیک خیانت های همسر، تاپسک ...

موافقم. منم کم میام چون چیزی یاد نمیگیرم و این سایت از اهداف اصلیش کاملا دور شده

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین

بنظر من معمولا ادم ها وقتي حالشون خوب نيست دنبال گوش شنوا ميگردن دنبال دردودلن براي همين وقتي مشكلي دارن و اتفاق بدي براشون ميوفته تاپيك ميزنن

برخي هم تاپيك هاي خوب ميزنن ولي خب خيلي پرطرفدار و پربازديد نميشه كه طبيعي هم هست همه بسنده ميكنن به يك لايك و تبريك همين بحث برانگيز نيست كه بخواد پربازديد بشه يا كسي نظر داشته باشه

وقتي مشكلي مطرح ميشه همه نظر خودشونو ميدن مشكل نباشه چه نظري جز ارزوي خوبي و خوشي ميتونه باشه

اينكه ميگين خواب بد و تعريف نكنن بنظرم درست نيست اون خانم باردار حالشون خوب نبوده معلوم هم نيست تو چه شرايطي بوده دوست داشته با يكي حرف بزنه دردودل كنه بنده خدا اومده اينجا گفته اينجا هم جاييست براي دردودل كردن حالا خوب يا بد حتي يك بخشي به نام دردودل هم كه داره

پس چه اشكال داره 

ميتونيم اگر حالمون بد ميشه به تاپيك سر نزنيم و نخونيم ولي درست نيست بقيه و منع كنيم بهشون بگيم خدا ازتون نگذره 😑 كه از بخش درددل استفاده كردين و خواب بدتونو توضيح دادين

درمورد اينكه ميگين همه پولدارن اتفاقا من تو تاپيكا خيلي كم ديدم كسي بنويسه خيلي پولداره البته اين صفاتي كه ميگين كاملا نسبيه يكي ممكنه پولداري و در حل ماشين پورشه ببينه يكي در حد پرايد يكي در حد موتور پس اينكه كسي بگه مشكل مالي ندارم يا دغدغه مالي ندارم دليل بر پولداري اي كه ما مد نظرمونه نميشه سواي اينكه خيلي كم پيش مياد اتفاقا تاپيك هايي كه براي گروني ميزدن تاپيكايي كه براي جهيزيه ميزدن بيينين تعداد خيلي انگشت شمار و كمين كه مثلا ميگن جهيزيه هاي ٣٠٠ ٤٠٠ ميليوني داشتن ولي بقيه كاملا معمولين حتي همين قيمت ٤٠٠ ميليوني براي برخي پول خورده و پولداري و خيلي فراتر ميبينن پس فرق ميكنه پولدار با پولدار 

و جالبه كه بعضيا اينقدر معمولين كه همچين قيمت جهيزيه و باور نميكنن يعني حتي نميدونن مارك هايي هم هست كه فوق العاده گرونه و هر وسيله و تكه اش چند ده ميليونيه و مبل هايي هست كه چند صد  ميليونيه 

اين سايت هم نمونه كوچكي از جامعه امونه همونطور كه تو خيابون ماشين مدل بالا كم ميبينيم يا گاهي نميبينيم اينجا هم ادم هاي خيلي پولدار و خيلي كم ميبينيم ولي بالاخره ميبنييم چون تو جامعه زندگي ميكنن پس طبيعيه كه حضور داشته باشن

در مورد خوشگلي هم كاملا نسبيه يكي خودشو خوشگل ميدونه يكي فاكتورهاي زيباييش فرق داره و ممكنه همونو خوشگل نبينه ادم هاي تو كوچه و خيابون كه ميبينيم شايد از نظر ما نوعي خوشگل نباشه از نظر خودش و خونوادش زيباترين باشه و حق طبيعيشم هست سليقه ايه ديگه نميشه خورده گرفت

ولي خيلي تاپيكا هم بوده كه زدن از قيافه اشون راضي نيستن يا مشكل مالي دارن يا شوهر خوبي ندارن و ....

ولي دليل نميشه افرادي نباشن كه از خودشونو خوشگل ندونن 

مشكل مالي ندارن 

از شوهرشون راضي نباشن

هر ادمي فاكتورها و مقياس هاي خودشو داره

مثلا ممكنه من نوعي از شوهرم راضي باشم ولي شوهرم عاداتي داشته باشه كه يكي ديگه اگر بود ميگفت چقدر شوهر اين بده 

مهم نيست اون طرف چي فكر ميكنه مهم من نوعي ام كه راضيم:) 

طرزفکرت قشنگه،این جمله روخیلی دوست دارم:اونجوری که میخوای زندگی کن نه جوری که میخوای به مردم نشون بد ...

👌👌👌👌 

چیزی که من شاهدش بودم این بود که تاپیک ضد مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری، تاپیک خیانت های همسر، تاپسک ...

اون موقعا هم دست خودشون نيست 

بالاخره بدي اي ديدن كه از نزديك ترين كسانشونه و خوب با هيچكي جز غريبه نميتونن مشورت كنن

مثلا خيليا هستن نميتونن به مادرشون بگن  دوست ندارن خانواده هاشون بفهمن دوستانشون بفهمن 

به شوهرشون كه اصلا نميتونن بگن كدوم مرديه كه بتونه تحمل كنه  همسرشون از بدي هاي مادرش و خواهرش حرف بزنه و دلخوريشو بگه؟ 

بالاخره يك جايي و دوست داره دردودل كنه و خودشو خالي كنه عصبانيتش و بريزه بيرون 

من خوشحال ميشم واقعا اگر يكي اينجا عصبانيتشو بريزه بيرون بعد ديگه عصباني نباشه وقتي شوهرش مياد اروم شده باشه و با شوهرش و بچه اش و خانواده شوهرش خوب باشه و ارامششون از بين نره واقعا گاهي ادم ها نياز دارن عصبانيتشون بريزن بيرون وارام بشن 

بنظر من معمولا ادم ها وقتي حالشون خوب نيست دنبال گوش شنوا ميگردن دنبال دردودلن براي همين وقتي مشكلي ...

ممنون ازینکه کامل توضیح دادین، درسته حرفاتون و زیبایی و ثروت مراتبش بسته به نگرش و زندگی هرفرد متفاوته، ولی بیشتر منظورم به اون کسایی بود که عکس جهزیه یکی دیگه رو میذارن و میگن مال خودشونه و فوری لو میرن که از اینستا کپی کرده بودن. و اگر به تاپیکی که تو پربازدید هست نگاه کنیم نوشته خوشگله باورکنین همدیگرو تحقیر کردن و فحش دادن چون عکس فرستاده بودن و یکی بنظرخودش خیلی خوشگل بود و از نظراون یکی کاملا معمولی. منظورم اینه نوشته من خوشگلم با یه ایموج لبخند، اینجور تاپیکهای جنجالی هستش که پربازدید میشه. و مثلا سوالی داشتم باکاربری قبلیم درمورد معرفی ضدآفتاب خوب، باورکنین چندنفرفقط بازدید کردن چون اصلا کسی به سمت این تاپیکا کشیده نمیشه. نمیدونم مشکل از کجاست

اون موقعا هم دست خودشون نيست  بالاخره بدي اي ديدن كه از نزديك ترين كسانشونه و خوب با هيچكي جز ...

باورتون شاید نشه ولی دوستم با خوندن یکی از تاپیکا که اختلاف با خونواده شوهر بود، اعصابش بهم ریخته بود و باشوهرش دعواش شده بود و قهرکرده بودن

ممنون ازینکه کامل توضیح دادین، درسته حرفاتون و زیبایی و ثروت مراتبش بسته به نگرش و زندگی هرفرد متفاو ...

من خيلي تاپيكا رو نميرم حالا اينا كه ميگين و نديدم 

ولي بازم بنظرم ميگم اين فرد يا خيلي بيكاره و ميخواد سرگرم بشه و براي من نوعي هم اصلا مهم نيست كه عكس از اينستاس يا ماله خودشه چه فرقي ميكنه بالاخره عكسه ديگه ماله يكي هست من كه نميشناسمش كه بخواد هدفش پز دادن باشه تازه نام كاربريشم كه نميبينم ببينمم كه حفظ نميشم هرجا ديدمش بگم اااا اين همون پولداره اس:)

اينجور موقعا عكسي ببينم ديزاين قشنگي داشته باشه ايده ميگيرم بالاخره كلا يك عكس زيبا ديدم تو روحيه ام تاثير مثبت داره

بعدم شايدم اين ادم كمبود محبت و توجه داره تو دنياي واقعي نتونسته بدستش بياره چه اشكال داره تو مجازي باورش كنيم بزاريم براي چند لحظه هم شده خودشو صاحب خونه ي مجازيش بدونه ؟ 

اونكه خودش ميدونه دروغه چرا ما بيايم خوردش كنيم بروش بياريم 

من بيشتر از اون كسايي ناراحت ميشم كه ميرن ميگردن تا دروغ طرف و ثابت كنن خب اخه كه چي بشه 

تازه بعدم فحش نثار هم كنن اينكه خيلي بده 

شايد اون تاپيكي كه ميگين شما زدين و كسي اطلاعاتي درموردش نداشتن واسه همين نظري هم ندادن خب هركسي هرجايي حرفي داشته باشه نظري داشته باشه ميده ولي نظري نباشه خب نميتونه نظر بده 

در كل اينجارو نبايد خيلي جدي گرفت و گذاشت رو زندگي واقعيم تاثير بذاره

من برخي تاپيك هارو ميخونم خدارو هزار مرتبه شكر ميكنم بخاطر نعمت هايي كه دارم  واقعا متاثر ميشم ولي خب بالاخره تاثير مثبت هم داره همين بيشتر شاكر بودنمون خودش يك تاثير خوبه كه ادم ميفهمه نعمت هايي كه داره واقعا بي ارزش نيست و براي بعضيا ارزوست 

باورتون شاید نشه ولی دوستم با خوندن یکی از تاپیکا که اختلاف با خونواده شوهر بود، اعصابش بهم ریخته بو ...

خب اين تقصير اينجا نيست البته بنظر من 

تقصير دوستتونه چرا بايد اينقدر تحت تاثير زندگي مجازي يكي ديگه قرار بگيره 

اين دوستتون بايد اين رفتارشون و اصلاح كنن و اصلا ربطي به اينجا نداره شايد اين مشكل و از زبون دوستش ميشنيد پس بازم اين اتفاق ميوفتاد 

شايد تو زندگي يكي از فاميلا ميديد تو تلويزيون ميديد يا هرجايي پس بازم اين اتفاق ميوفتاد 

دوستتون بايد ريشه رو پيدا كنن نه دنبال فرعيات باشن 

ما نميتونيم جلوي زبون و دهن مردم و بگيريم نميتونيم بگيم مردم زندگي نكنن مشكلاتشون مارو اذيت ميكنه 

اگر تحملشو نداريم جلوي چشاماي خودمون و بگيريم 

جلوي گوشاي خودمون و بگيريم نه كه بگيم مردم شما نگين و مشكل نداشته باشين ما نميخوايم بشنويم ببينيم و... 

ادم خودش ميتونه خودشو كنترل كنه ولي نيمتونه بگه بقيه هم نياين بيرون خونه چون من نميتونم خودمو كنترل كنم اين منطقي نيست

من خيلي تاپيكا رو نميرم حالا اينا كه ميگين و نديدم  ولي بازم بنظرم ميگم اين فرد يا خيلي بيكاره ...

روراست بخام بگم انرژی و تاثیرمثبت و نگاه مثبتی دارین. عالیهههههههههه من که واقعا خوشم اومد از دیدگاهتون، حرفاتون هم کاملا متین 👌👌👌 💜

خب اين تقصير اينجا نيست البته بنظر من  تقصير دوستتونه چرا بايد اينقدر تحت تاثير زندگي مجازي يك ...

موافقممممم👌👌👌👌👌👌👌 ولی شما چه راهکاری پیشنهاد میدین؟ مثلا خودم زیاد به گذشته فکرمیکردم و تا اینکه تو سایت با بعضی خانومها آشناشدم که واقعا باعث شدن کمترتر در موردگذشته حرص بخورم.

و ازین جنبه به این مسائل نگاه نکرده بودم، واقعا عالی هستی عزیزم. واقعا میتونم بگم روزم ساخته شد