2777
2789
عنوان

لطفا تشریف بیارین 😣😖😒😟

263 بازدید | 33 پست

از کاربرای سابق هستم و اکانت جدیدمه، پس تازه وارد نیستم 😉

بطرز مسخره ای همه عاشق خودشونن، همه شوهراشون خوشگلن، همه هم پولدارن. نمیدونم اینهمه آدم که تو کوچه خیابونا میبینیم پس کیا هستن اینهمه زیرخط فقر کیا هستن؟! وضعیت اقتصادی اکثر ماها معلومه چیه، الکی پز دادن چه حاصل؟؟؟

عکس اینو اونو سیو کردن، یا جازدن به جای بقیه یا عکس خونه بقیه رو فرستادن و بعدش لورفتن و مُچگیر شدن آیا می ارزه؟؟؟ به کجا چنین شتابان؟؟؟! آیا اینهمه دروغ ارزش داره؟؟؟ هدف چیه؟؟ ارزشهای جامعه عوض شده، همه میگن ما خوبیم ولی نیستیم و نمیخایم که باشیم. بخایم هم نمیتونیم چون حسادت و کینه و انتقام شعله ورترمیشه.

بهتره عزیزانم دست ازخودشیفتگی ورداریم و واقعیت نگر باشیم، بیاین از امروز با بقیه دعوا نکنیم به بقیه فحش ندیم

بهتره از خوشحالی کسی خوشحال هم نشدیم، ناراحت هم نشیم.

بهتره اگه چیزی بلدیم به بقیه هم یاد بدیم، بامخفی کردن یا نگفتن نمیگن فلانی چه خوبه.

باتوهین، مسخره کردن، دست انداختن و تخریب بقیه به جایی نمیرسیم، فقط هرکسی شخصیت واقعی خودشو نشون میده.

اگه یه تاپیک خوب باشه که نظرخواهی میکنه بازدید نداره یا تماشاچی هستن، اما اگه یکی سرکاری بزنه فلانی + عکس حمله میشه و هیچی هیچی میره تو پربازدید و داغترین. تاچندروز هم اونجا هست باید مدام تاپیکای چرت رو بازدید کنیم تا اونا ورداشته بشن.

درسته تفریح نیست سرگرمی نیست اوضاع جامعه بحرانیه، ولی میشه یه تاپیک زد که توش چت بشه و اینهمه موضوعات بیمصرف و بیهوده نباشه.

شاخسازی تو اینستا کافی نبود به سایت هم کشیده شده, فلانیو لایک کنین طرفداراش بیان. یکی ک الکی اسم درکرده تو سایت، تاپیکاش همه چِرت و بی مفهوم فقط آدمای بیفکر رو دور خودش جمع میکنه وقتی که تاپیک میزنه بعضیا شاد میشن عه بهبه فلانی تاپیک زد😒

اینهمه جَـوِ منفی تو سایت هست اصلا دوس ندارم بیام. همش افکارِمنفی، انرژی منفی، اتفاقای بد، شده از روزای خیلی خوبتون بگین؟؟؟؟ همه سختی داشتن و دارن تنها شما نیستین. میتونیم امید بدیم روحیه بدیم با یه موضوع خوب و صحبت در موردش.

مثلا اونروز یه خانوم باردار خدا ازش نگذره، تاپیک زد چندروزه خوابای بد میبینه. خب خانم عزیز، خوابای بدتو برا خودت ببین بقیه چکارکنن، خواب چیزیه که نباید گفته بشه چون تاثیرات منفیشو روی شنونده یا خواننده میذاره و هیچوقت اصلا خواب کسی رو گوش نکنین یا براش تعبیر نکنین چون اثر بدش از شخص برداشته و به شنونده منتقل میشه. براهمینه فوری میان همه جا جارمیزنن که چی دیدن.

منتظر نظرات خوب همتون هستم، برای بحث بیشتر هشتگ و تگ یادتون نره ☺. فقط تایید نکنین نظرتون رو هم بنویسین مرسی

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا واقعا از کمبود محبت و توجه و تنهایی رنج میبرن. اینجوری اروم میشن. اینجا هم که مجازی لااقل یکی حالش خوب شه . ماهم که میفهمیم دروغ.....تاپیک های خواب نرو چون چرت و پرت

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خیلیا واقعا از کمبود محبت و توجه و تنهایی رنج میبرن. اینجوری اروم میشن. اینجا هم که مجازی لااقل یکی ...

مبحث اینجاس که آیا با اینکارا جبران میشه نداشته ها؟؟ من خیلی وقته تاپیکای منفی نمیرم ولی تاثیری که میذارن خیلی عمیقتر و بیشتره، خودشون تخلیه میشن و به بقیه سرایت میدن

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین
⁦♥️⁩موافقم یکم جو سایت بد شده متاسفانه:((

دقیقا. بلانسبت بعضیا، انگار خانم خونه دار و مسئول زندگی نیستن که باید جامعه آینده رو شکل بدن

مبحث اینجاس که آیا با اینکارا جبران میشه نداشته ها؟؟ من خیلی وقته تاپیکای منفی نمیرم ولی تاثیری که م ...

حس میکنم برا چند ساعت جبران میشه براش.

ببین اتفاقا خیلی از خانم ها باید یاد بگیرن هر حرفی باور نکنن. هر حرفی تو زندگی و روحیشون تاثیر نزاره‌‌. اینجا جای خوبی برای یاد گرفتن.

مثلا یارو اومده بود چند وقت پیش نفرین میکرد شما ها گفتید دلار بخرم بدبخت شدم😐 ما اقتصاد دان که نیستیم. شنونده باید عاقل باشه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
دقیقا. بلانسبت بعضیا، انگار خانم خونه دار و مسئول زندگی نیستن که باید جامعه آینده رو شکل بدن

همه ما تو جامعه  و اطرافمون تاثیر داریم

گاهی یه چیزایی تو سایت میخوندم دهنم نیم متر وا میموند.

همین که همه علیه خواهر شوهر و‌ مادر شوهرن خیلی بده یکمم به رفتارای خودشون‌ فکر نمیکنن.

غصه نخور دیوونه،کی دیده شب بمونه⁦⁦.

چیزی که من شاهدش بودم این بود که تاپیک ضد مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری، تاپیک خیانت های همسر، تاپسک رابطه های جاری با شوهر و ... توی پر بازدید ها بود.

به جای کمک و همفکری ، فقط انرژی منفی میدن به هم.

قبل از عضو شدن تصور دیگه ای داشتم اما الان خیلی کمتر میام.

امیدوارم همه خانم ها خوشحال باشن و با اندیشه مثبت تلاش کنن فرزندان سالم و مفیدی برای اجتماع تربیت کنن.

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
حس میکنم برا چند ساعت جبران میشه براش. ببین اتفاقا خیلی از خانم ها باید یاد بگیرن هر حرفی باور نکنن ...

بله دقیقا ولی متاسفانه میبینیم همه ضعف دارن، درسته هیچکسی کامل نیست. ولی میتونیم برای بهتر شدن تلاش کنیم. اون تاپیک دلار رو هم دیدم، حرفاتون کاملا درسته

بله دقیقا ولی متاسفانه میبینیم همه ضعف دارن، درسته هیچکسی کامل نیست. ولی میتونیم برای بهتر شدن تلاش ...

کاش ما خانم ها شنونده های عاقل تری باشیم.