2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو نکن اگرم بارداری باشی انشالله و یه وقت لقاح دیر تشکیل شده باشه و نشون نده بهم میخوری

بهتره روز موعد لااقل بزنی

من امروز موعدمه اما در پریودی دارم متاسفانه

این ماهم گذشت

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

اگه از تخمك گذاريتون حداقل هفت هشت روز گذشته احتمالا نشون بده ديروز يه خانمه بودن يه هفته شش روز تا پريود مثبت نشون داده بود

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

منم ٧ روز مونده به موعدم اما ديروز ترشحات قهوه اي داشتم فك كردم ديگه پري شدم اونم ١هفته زودترررر😓ولي فعلا خبري نيست كاشكي نياد تا ٩ ماه

انشالله بارداري عزيزم

مامان دو تا ني ني😍❤️ پسرم عاشقتم❤️تو دليم نفسم خوش اومدي💋💋
اینارو نکن اگرم بارداری باشی انشالله و یه وقت لقاح دیر تشکیل شده باشه و نشون نده بهم میخوری بهتره ر ...

نه عزیزم من دخترم هفته ی دیگه تولد دوسالگیشه یه چندباری نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم الان احساس میکنم علائم حاملگی دارم ولی نمیخوام حامله بشم 

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍
نه عزیزم من دخترم هفته ی دیگه تولد دوسالگیشه یه چندباری نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم الان احساس میکنم ...

آخی

خوب حالا که موضوع برعکس شد بزن

ولی بنظرم ازمایش بده خیالت راحت شه

نه عزیزم من دخترم هفته ی دیگه تولد دوسالگیشه یه چندباری نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم الان احساس میکنم ...

🤔 تا موعدت صبر كن عزيزم

مامان دو تا ني ني😍❤️ پسرم عاشقتم❤️تو دليم نفسم خوش اومدي💋💋
آخی خوب حالا که موضوع برعکس شد بزن ولی بنظرم ازمایش بده خیالت راحت شه

آره بایدبرم حتما آزمایش خون بدم نشون میده دیگه؟

آره بایدبرم حتما آزمایش خون بدم نشون میده دیگه؟

ازمایش خیلی مطئئن تر از بی بی دیگه بعد مثلا حالا بالفرضم باردار باشی که انشالله نیستی اگه منفی نشون بده بی بی فکر میکنی منفیه واقعا شاید اشتباه باشه

آز بدی خیالت راحت تره

ازمایش خیلی مطئئن تر از بی بی دیگه بعد مثلا حالا بالفرضم باردار باشی که انشالله نیستی اگه منفی نشون ...

بله عزیزم بایدبرم آز ممنونم برای امضات صلوات فرستادم عزیزم مطمئنم نتیجه میگیری