2777
2789
عنوان

بیاید یه ماجرایی بگم ببینید حق با من بوده یا با شوهرمو خانوادش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 119 پست
یه سوال برام‌پیش اومد🤔 شما برنج خیس شده رو داخل یخچال میذارید یا بیرون؟ من همیشه داخل یخچال میذار ...

من سه چهار ساعت بیرون میزارم!!

مگه برنج هم خراب میشه؟!😕🤔

چه احساسی از این بهتر که هستی...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال برام‌پیش اومد🤔 شما برنج خیس شده رو داخل یخچال میذارید یا بیرون؟ من همیشه داخل یخچال میذار ...

من بیرون میذارم!یه شبم ممکنه بیرون بمونه ولی تا حالا ترش نشده  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
خانمها برنج رو کته درست کنین که این مشکلات رو نداشته باشین

اتفاقا برنجی که کته درست شه سمش زیادتره

اول باید برنج خیسوند بعدم تو ابجوش ریخته شه بعدم ابکش تا سمی که تو برنجه بره بیرون بعد دمش کرد

خانمها برنج رو کته درست کنین که این مشکلات رو نداشته باشین

من برنج رو کته درست میکنم

دو پیمانه برنج رو میشورم بعد با چهار پیمانه آب میریزم تو قابلمه.نمک و روغن هم میریزم.بعد میزارم تو یخچال چندساعتی خیس میخوره .یک ساعت قبل از غذا میذارم میپزه

دوهفته شد خبر از گوشی نشد.من میپرسیدم میگف یارو گفته کلا سوخته.میگف پس بیا گوشی قبلیرو ال سی دیشو درست گنیم باز یارو زنگ زد گفت زیاد ضمانت نمیکنم عوض گنم درست کارکنه طولانی مدت اس ۳ بود.اخرش گفت اونم بدرد نمیخوره اقا بعد چند وقت رفتم خونه مادرشوهر دیدم خواهر شوهرو شوهرم رو مبل باهم حرف میزننو یه گوشی دستشه رفتم نزدیک گفتم این گوشی من نیست گفت نه دورش مال توئه توش مال خواهر شوهرمه اینو شوهرم گفت یعنی فقط قابش مال منه منم یکم ناراحت شدم ولی گفتم اشکال نداره یه قابه دیگه مال من که سوخته بدردم نمیخوره.دستم گرفتم گفتم گوشیای من کو به شوهرم گفت دست خواهر شوهر اولیست اولیه پرسیدم گفت دست خواهر شوهر دومیست هنوز از مدرسه نیومده اومد بعد دوبارگفتن اورد.به خواهرشوهرم گفتم گوشیت مگه ال سی ددیش پرش نداشت چجوری درست کردی گفت دادم تعمیر درست شد همین.بعد هی درمیرفتن ازینکه گوشی بدن دستم و باهاشون حرف بزنم.گوشیو که اورد دیدم ال سی دیش شکسته شک گردم گفتم شوهرم که گفت فقط قابشه پس چرا ال سی  دیش شکسته😐بردم همون تعمیراتی گف خانوم این ال سی دی شمانیست که بمن داده بودید اینو ال سی دیشو برداشتن و عوض کردن

استارترجان ناراحت نشی ولی یکم انگار بی دقتی

آخه برنجو میزارن تو کیف 

ولی دیگه کاریه که شده از این به بعد سعی کن بخاطر زحمتی که خودت میکشی کاراتو بادقت و حوصله انجام بدی 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......