2777
2789
عنوان

خانما خیلی داغونم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 35 پست
شوهرم اصلا کمک حالم نیست اصلا کسیم ندارم تو یه شهر غریب هستم مامانم واسه خودش زندگی میکنه یک بار نوش ...

پس هرررر کاری کردی شوهرت رو قانع کن بچه رو بزار مهد شده روزی دو سه ساعت بزاری یا حتی شیفت عصر مهد رو بزاری. واقعا خیلی سخته دس تنها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چقدر سخته بچه بزرگ کردن اونم چندتا

من خونواده ی شوهرم خیلژ بچه دوستن  همیشه مادرشوهرم می گه حداقل چهار تا! بچه رو بیار شوهرم هم می گفت حالا چهار نه ولی سه تا بچه رو بیار دیگه حالا از وقتی دومی هم به اولی اضافه شده قربونش برم می گه مت غلط بکنم مگه مغز خر خورده باشم که دیگه بچه بیارم.

به خدا قدیما بچه بزرگ کردن خیلی راحت بوده خونه ها بزرگ و میاط دار کوچه ها امن روابط اجتماعی و همسایگی و خانوادگی زیاد کی بچه ها این قدر توی دست و پای مادر بدن. 

خدا بهمون صبر و توان بده ایشالا

خیلی تنهام خیلی 

یه پیشنهاد دیگه وضع مالیتون چطوره؟ اگه واقعا شوهرت به مهد راضی نمی شه یکی رو بگیر به عنوان پرستار بچه تو نگهداری دومی بهت کمک کنت تا تو به اولی بیشتر بتونی برسی.

دوستم این کارو کرده خیییلی راضیه ماهی ششصد به پرستاره می دت البتت این نرخ شهر ماس طرف شما رو نمی دونم نرخهاش چطوره.