2777
2789
عنوان

خانما خیلی داغونم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 35 پست

رابطه ات خودت و بچه ها با شوهرت چطوره؟؟

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
وای خدا یعنی ارزومه یه روز داد نزنم بگم نکن بچه  نکن .........

اون گوش نمیده

تو دیگه داد نزن

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی به خاطر توجه این کارارو میکنه ،داداششو خیلی میزنه منو همش گاز میگیره همش توف میکنه وای خدا  ...

اصلا شک نکن حالا دختر من دست بزن نداشت ولی کارهایی رو‌می کرد که می دونست من خیلی بدم میاد مثلا با اینکه مدتها بود کنترل مدفوعش رو داشت روی فرش پی پی می کرد یا غذا یا آب یا آبرنگش رو روی فرش می ریخت و می رفت بالای سر مبل. یعنی یادم نمی ره یه بار داشتم ناخودآگاه قربون صدقه کوچیکه می رفتم یه لحظه از گوشه چشم دیدمش که حالتش تغییر یه دفعه در عرض دهم ثانیه از ۳ تا پله خونه ی مامانم پرید وسط هال. خدا رحم کرد بهش

درکت می کنم من دخترم پنج و پسرم یک سالشه واقعا بعضی وقتها عصبی می شم کاش شوهرتم یکم باهات عمکاری کنه من بیشتر وقتها باباشون دخترم رو با نودش می بره بیرون که کمتر تو دست و پای من باشه و با هم لج نکنن 

وای پسرم چهار سالشه با این گرونی پوشاک گریع میکنه باید منم پوشاک منی منم مجبور میشم پوشاک کنم 

همه ش پوشک شدن دومی رو مسخره کن بگو اه اه تو هم کی مثل فلانی بزرگ می شی خودت بری دستشویی کی مثل فلانی آقا می شی کمتر مامانت رو اذیت کنی. 

اگه بچه همسنش رو تو فامیل دارین براش مثال بزن بگو اگه اونتا بشنون پوشک کردی مسخره ت می کنن.