سلام صاحب دوتا پسر هستم یکی ۴ ساله یکی ۱/۵ ساله از لحاظ روحی خیلی داغونم پسر بزرگم خیلی بی ادب و لجباز شده اصلا به حرفم گوش نمیده منم خیلی عصبی شدم خیلی جیغ و فریاد میزنم از خودمم خسته شدم نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم از لحاظ عصاب زیر صفر شدم بچه ها خیلی روم فشار اوردن خیلی دوست دارم خودمو کنترول کنم اما اصلا نمیشه بعضی وقت گریم میگیره صبح تا شب سر پا هستم غذا بپز خونه تمیز کن تا میشینم پسرم خونرو کثیف میکنه از لج من ،اینم بگم تا پسر دومم به دنیا اومد اینجوری شذ حالا هم نیاز به راهنمایی دارم چیکار کنم یکم اروم بشم
یعنی به خاطر توجه این کارارو میکنه ،داداششو خیلی میزنه منو همش گاز میگیره همش توف میکنه وای خدا ...
اصلا شک نکن حالا دختر من دست بزن نداشت ولی کارهایی رومی کرد که می دونست من خیلی بدم میاد مثلا با اینکه مدتها بود کنترل مدفوعش رو داشت روی فرش پی پی می کرد یا غذا یا آب یا آبرنگش رو روی فرش می ریخت و می رفت بالای سر مبل. یعنی یادم نمی ره یه بار داشتم ناخودآگاه قربون صدقه کوچیکه می رفتم یه لحظه از گوشه چشم دیدمش که حالتش تغییر یه دفعه در عرض دهم ثانیه از ۳ تا پله خونه ی مامانم پرید وسط هال. خدا رحم کرد بهش
درکت می کنم من دخترم پنج و پسرم یک سالشه واقعا بعضی وقتها عصبی می شم کاش شوهرتم یکم باهات عمکاری کنه من بیشتر وقتها باباشون دخترم رو با نودش می بره بیرون که کمتر تو دست و پای من باشه و با هم لج نکنن