2777
2789
عنوان

خانما خیلی داغونم کمکم کنید

389 بازدید | 35 پست

سلام صاحب دوتا پسر هستم یکی ۴ ساله یکی ۱/۵ ساله از لحاظ روحی خیلی داغونم پسر بزرگم خیلی بی ادب و لجباز شده اصلا به حرفم گوش نمیده منم خیلی عصبی شدم خیلی جیغ و فریاد میزنم از خودمم خسته شدم نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم از لحاظ عصاب زیر صفر شدم بچه ها خیلی روم فشار اوردن خیلی دوست دارم خودمو کنترول کنم اما اصلا نمیشه بعضی وقت گریم میگیره صبح تا شب سر پا هستم غذا بپز خونه تمیز کن تا میشینم پسرم خونرو کثیف میکنه از لج من ،اینم بگم تا پسر دومم به دنیا اومد اینجوری شذ حالا هم نیاز به راهنمایی دارم چیکار کنم یکم اروم بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواد بهش توجه کنی

سرش داد نزن بدتر لج میکنه.‌سعی کن با آرامش باهاش رفتاری کنی و تشویقش کن برای کارای کوچک مثبتی که انجام میده

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)

شاید بخاطر اینکه میزان توجهت نسبت به بچه کوچیکه بیشتره اون لجباز شده و یجورایی حسادت میکنه.بنظر من حالا که فاصله سنیاشون کمه شما باید در خفا به بچه ی کوچیکتون و حالت عادی بیشتر به پسر بزرگتون توجه کنید واسش هدیه بگیرید تا اروم بشه 

قشنگ ترین هدیه دنیارو بهم داده خدا 

یعنی چی مهد نمیزاره!!

عزیزم بچه ها بعد از ۳ سالگی نیاز به آموزش اجتماعی دارن

کلی مهارت اجتماعی هست که فقط در کنار همسنهاشون یا  میگیرن

تو ایران فکر میکنن مهد برای نگهداری بچه های مادران شاغل هست

این تفکر اشتباه 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

از زبون پسر دومت برای پسر اولت حرف بزن مثلا دادشی من خیلی دوست دارم بزرگ بشم فقط به حرف تو گوش می کنم و با هرکی اذیتت کنه دعوا می کنم. با هم بازی می کنیم می ریم پارک و شهر بازی دست همو می گیریم می ریم مغازه و ..‌‌.

منم دخترم سر تولد پسرم خیلی لجباز شده بود این شیوه رو به کار بردم‌ جواب داد. مطئنم لجبازی و منفی کاری پسر بزرگث فقط جلب توجه معکوسه.

بعدشم دائم بگو من پسر بزرگم رو بیشتر دوس دارم بزرگ شده آقاس حرفامو گوش می کنه داداشش رو کمک می کنه اما دادش کوچیکش خیلی اذیتمون می کنه همه ش گریه می کنه پی پی می کنه تو شلوارش و ... مثلا به باباش بکو جوری که بشنوه

و بعضی وقتها اولی رو لولویت بده مثلا اگت دومی شیر می خواد و اولی آب اول سریع براز اون آب بیار بعد شیر دومی رو بده

مهد شوهرم نمیزارع

به نظرمن وقتی بچه میاد تو زندگی دیگه خونه و زندگی رو باید بیخیال بشی،بزار بچه بچگیشو بکنه

ول کن خونه کثیفه که کثیفه

تونستی تمیز کن نتونستی بیخیال

بزار عشق و حال بکنه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
یعنی به خاطر توجه این کارارو میکنه ،داداششو خیلی میزنه منو همش گاز میگیره همش توف میکنه وای خدا  ...

بله عزیزم شما بیشتر به پسرتون بگید تو پسر بزرگ منی مرد این خونه ایی داداش بزرگ تری سر مساعل کوچیکی که انجام میده بگید من بهت افتخار میکنم ببرش بیرون یه هدیه واسش بگیر بهش ارامش بده که حس بزرگتری کنه نسبت به داداشش بفهمه نباید بزنش .اگر خونرو بهم ریخت سرش داد نزن که فکر کنه شما حساسید بی توجه باش 

قشنگ ترین هدیه دنیارو بهم داده خدا