2777
2789
عنوان

سلام خانوما ترو خدا نطرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 52 پست
یعنی چون حس کرد دوستاش فهمیدن از چه راهی مخ زده بهش برخورده😁

نه عزیزم مثل اینکه تو هنوز کاملا قضیه رو نگرفتی...بیخیال 

یعنی واقعا برای خودت برخورنده نیست که زنگ زدی برای نظافت خونه یکی بری؟؟؟ بعد با طرف ریختی رو هم؟ حالا قصدت این نبوده و میخواستی ببینی شوهرت چی اگهی دادت و یهو پیش اومده و فلان و فلان و فلان ....ولی از دید یه شخص سوم قضیه صاف و پوست کنده همینه که شما زنگ زدی برای کار خدماتی اون آقا هم با یه کارگر خدماتی ریخته رو هم 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
نه عزیزم مثل اینکه تو هنوز کاملا قضیه رو نگرفتی...بیخیال  یعنی واقعا برای خودت برخورنده نیست ک ...

واقعا برا این نرفته بودم و میدونستم که این جور اگهی ها برای دوستیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مثل اینکه تو هنوز کاملا قضیه رو نگرفتی...بیخیال  یعنی واقعا برای خودت برخورنده نیست ک ...

من یه دوس پسر دیگه هم داشتم همینجوری باهاش اشنا شدم کلی هم اذیتش میکردم که چرا اگهی میدی اخه

خوب پس قصد خودت هم فقط دوستیه دیگه. پس نگران نظر دوستاش و.بقیه نباش از دوستت لذت ببر.اون راضی تو راضی گور پدر ناراضی 

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق

عزیزم شما کجا زندگی میکنی ؟ اینجور آگهی ها برای دوستی نیست!!! واقعا برای کار خدماتیه یااااا اگه منظور دیگه ای پشتش باشه...ببخشید رک میگم...فقط برای رابطه است 

آخه تو این دور و زمونه با این همه شبکه های اجتماعی و روابط آزاد و پارتی و مهمونی و...کسی میره آگهی کارگر خدماتی بزنه که باهاش دوست شه؟

من قصد جسارت به شما ندارم میگم که شما قضیه ات بنا به صحبتهای خودت استثنا بوده و حرفت قبول ولی دیگه هیچ وقت این موضوع رو جایی بازگو نکن چون دیگران فقط یه برداشت میکنن اینکه واقعا کارگر خدماتی هستی و داری خدمات دیگه ای هم میدی! باز هم ببخشید صریح گفتم فقط برای اینکه متوجه نادرست بودن کارت بشی که دوست پسرت حق داره عصبانی باشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خوب پس قصد خودت هم فقط دوستیه دیگه. پس نگران نظر دوستاش و.بقیه نباش از دوستت لذت ببر.اون راضی تو راض ...

دقیقا میدونستم کسی که اگهی کار میده وضعش بد نیست و دنبال دوس دختره الان دقیقا همه خانومای مجرد خیلی هاشون میرن تو سایت 😂

عزیزم شما کجا زندگی میکنی ؟ اینجور آگهی ها برای دوستی نیست!!! واقعا برای کار خدماتیه یااااا اگه منظو ...

خب من میدونستم اون دوس دختر میخواد و رابطه ولی ازش خوشم اومد من هم مث مردا دوس دارم خودم انتخاب کنم وقتی دیدم اون بیشرف همش اگهی میده هر هفته یکی میره پیشش فک کردم این اگهی و اون داده خودمو جا زدم بعد که عکس فرستاد دیدم اوه اوه چه خوبه

آگهی کار درخانه پس این معنی روداره!البته اینم شاید کار در خانه حساب بشه اما خستگیش کمتره >:)  ...

من خیلی کم میبینمش و حتی هزار تومنم ازش پول نمیگیرم و نگرفتم

عزیزم شما کجا زندگی میکنی ؟ اینجور آگهی ها برای دوستی نیست!!! واقعا برای کار خدماتیه یااااا اگه منظو ...

نه عزیزم همه اگهیا برا دوستیه اگه از طرف شخص باشه نه شرکت

خب من میدونستم اون دوس دختر میخواد و رابطه ولی ازش خوشم اومد من هم مث مردا دوس دارم خودم انتخاب کنم ...

خوب اینجور که شما تعریف میکنی اون هر هفته آگهی میداده و هر هفته یکی میرفته پیشش...شما هم دلت میخواسته خودت انتخاب کنی و ...راستش این سایتی که میگی همچین به کاریابی نمیخوره قضیه چیز دیگه است گویا سایت فلان یابیه ...ببخشید من نظر بیجا دادم آخه دور و بر ما از این خبرا نیست :/

عزیزم وقتی طرف مینویسه من یه پسر مجردم یه خانوم مجرد زیر ۳۰ سال میخوام برای انجام امورات منزل و کمک به من یعنی چی ؟؟یعنی دوس میخوام دیگه اون شوهرم خوراکش این حرکته بیشعور