2777
2789

چرا اخه همه میگن قیافت ب دختر میخور شاید از هزار نفر فقط یک نفر گفته پسره 

میگم نکن سونو اشتباه میکنه؟؟؟!!!

غربالگری اول گفت احتمالا پسر غربالگری دوم گفت پسر اون موقع ۴ ماه بودم الان تو ماه ۵م

یعنی حرف دکترهای خونگی رو بیشتر از سونو قبول داری جلل الخالق  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پسر کخ اشتباه نمبشه.چون التش معلومه کاملا ولی دختر ممکنه هطا باشه بعدش معلوم شه پسره

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

عزیزم سونوغربالگری روبزار

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
اخ یکنفرم نمیگه پسره داری  طرف خیره میشه میگه دختر صدتا دلیلم میارن ک دختر

خب نگن دلیلی منطقی تر از سونو که وجود نداره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اینا الکی میگن همون سونو درسته.ضمنا تو سونو اگه بگن دختره شاید اشتباه کنن ولی وقتی میگه پسره احتمال زیاد درسته

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین