خداروشکر همه چیزم خوبه اما قندم خیلی نگرانم کرده ۱۰۴ . ازمایش گلوکزونتونستم انجام بدم حالم بد شد یه ازمایش دیگ نوشت ک بعدا باید انجام بدم چیکار کنم قندم بیاد پایین چی بخورم.چیز شیرین اصلا نمیخورم علاقه ای ندارم ولی خب میوه شیرین خیلی میخورم الان نخورم کی بخورم اخههههه.ماکارونی هم حذف کردم
بااینکه غذای شیرین نمیخوری باز قندگرفتی عزیزم؟مصرف برنجت اینازیاده؟
اره از بچگی علاقه ای به چیز شیرین نداشتم.حتی یدونه شکلات تو کل سال شاید نخورم. یا شیرینی سال به سال هوس نمیکنم مهمونی جایی باشه فقط میخورم کمی .از وقتی باردار شدم هم کلن خوراکم کم شده برنجو نصف قبلا میخورم
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰
من قند بارداري دارم قند ناشتام 103بود حتمن دكتر داخلي برو من مجبور شدم انسوليين بزنم يك ماه پشت گ ش ...
وایی نگو😨
از انسولین بدم میاد
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰