2777
2789
عنوان

قند بارداری😔

790 بازدید | 27 پست

خداروشکر همه چیزم خوبه اما قندم خیلی نگرانم کرده ۱۰۴ . ازمایش گلوکزونتونستم انجام بدم حالم بد شد یه ازمایش دیگ نوشت ک  بعدا باید انجام بدم چیکار کنم قندم بیاد پایین چی بخورم.چیز شیرین اصلا نمیخورم علاقه ای ندارم ولی خب میوه شیرین خیلی میخورم الان نخورم کی بخورم اخههههه.ماکارونی هم حذف کردم 

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍
بااینکه غذای شیرین نمیخوری باز قندگرفتی عزیزم؟مصرف برنجت اینازیاده؟

اره از بچگی علاقه ای به چیز شیرین نداشتم.حتی یدونه شکلات تو کل سال شاید نخورم. یا شیرینی سال به سال هوس نمیکنم مهمونی جایی باشه فقط میخورم کمی .از وقتی باردار شدم هم کلن خوراکم کم شده برنجو نصف قبلا میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تو بارداری باید 92 باشه مواظب باش برنج نون ماکارونی سیب زمینی چیزای شیرین نخور چاقی؟

نه ۶۰ بودم تو بارداری ۶۲شدم 😣😣وزنم مناسبه  .سیب زمینیوماکارونی کلن حذفه

اره از بچگی علاقه ای به چیز شیرین نداشتم.حتی یدونه شکلات تو کل سال شاید نخورم. یا شیرینی سال ب ...

من مثل شماهستم.فکرنمیکردم بااین تفاسیرقند بگیره ادم.انشالله درمون شی عزیزم.مواظب خودت باش

اره تو بارداری باید 92 باشه مواظب باش برنج نون ماکارونی سیب زمینی چیزای شیرین نخور چاقی؟

۱۰۴ خیلی زیاده نگران کنندست؟

من قند بارداري دارم قند ناشتام 103بود حتمن دكتر داخلي برو من مجبور شدم انسوليين بزنم يك ماه پشت گ ش انداختم 4روز بستري بودم

خداياااااشكررررر بابت تمامي نعمتهايي كه به من عطا نمودي 

منم دیروز جواب ازمایشمو گرفتم

ناشتا ۱۰۲

دو ساعته ۱۰۵

نمیدونم چ کنم

فقط قندوشکرو حذف کردم

دیگه همه چی میخورم😆

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
منم دیروز جواب ازمایشمو گرفتم ناشتا ۱۰۲ دو ساعته ۱۰۵ نمیدونم چ کنم فقط قندوشکرو حذف کردم دیگ ...

مراقب باش اخه خیلی بده قند 

من قند بارداري دارم قند ناشتام 103بود حتمن دكتر داخلي برو من مجبور شدم انسوليين بزنم يك ماه پشت گ ش ...

وایی نگو😨

از انسولین بدم میاد

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

ببين قندت ربطي به خوردن نداره بهاطر هورمون هايي هستش كه جفت ميسازه،بدن را به انسوليين مقاوم ميكنه حتمن دكتر برو ،البته من باغذا كاهو ميخورم قندمو خيلي پايين مياره فلفل سبزم خوبه

خداياااااشكررررر بابت تمامي نعمتهايي كه به من عطا نمودي 
مراقب باش اخه خیلی بده قند 

اولا ک دکتر رفتم گفت دو هفته رعایت کن

بعد دو هفته ناشتا ۸۵

دو ساعته ۱۰۵بود

رژیممو شکستم.

اخه خیلی ضعف میکنم

ک اینجور شد