2777
2789
عنوان

قند بارداری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 27 پست
ببين قندت ربطي به خوردن نداره بهاطر هورمون هايي هستش كه جفت ميسازه،بدن را به انسوليين مقاوم ميكنه حت ...

همون فلفل دلمه ای؟ضررنداره

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍
منم دیروز جواب ازمایشمو گرفتم ناشتا ۱۰۲ دو ساعته ۱۰۵ نمیدونم چ کنم فقط قندوشکرو حذف کردم دیگ ...

قند د ساعتت كه خ به مال من 157 بود

خداياااااشكررررر بابت تمامي نعمتهايي كه به من عطا نمودي 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم يكماه پشت گوش انداختم اوضاع خرابتر شد حتمن دكتر بري

حتما میرم

اخه دوز قرص تیروییدمم بالا داده بهم

از رنج ازمایشگاه هم کمتره ۰.۱ هستش

اعصابم داغونه

قند لعنتی هم قوز بالا قوز

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
من قند بارداري دارم قند ناشتام 103بود حتمن دكتر داخلي برو من مجبور شدم انسوليين بزنم يك ماه پشت گ ش ...

چرا بستری اخه انسولین بزنیم خوب میشیم چجوریه 

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍
قند د ساعتت كه خ به مال من 157 بود

من معمولا ناشتام بالاست

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
انسولین نداد برات؟

اگه هم نوشت هم ن بابا نمیزنم

فردا هم باید نشون دکتر بدن

قند ناشتا براي خانم باردار بايد زير ٩٠ باشه، حتما حتما زير نظر متخصص غدد باشيد براي تنظيم قند خون و تيروئيد. انسولين هم اصلا چيز بد و وحشتناكي نيست. من خودم از ماه اول بارداريم دارم روزي ٢،٣ بار انسولين ميزنم. نمي دونم بعضي ها چرا از انسولين زدن وحشت دارن!