2777
2789
عنوان

خال عروقی

2356 بازدید | 26 پست

سلام خواهرزاده من ازوقتی دنیا اومد روی گوشش یه برجستگی مثل جوش بود که بعد کلی دکتر بردن متوجه شدیم که خال عروقی بزرگ بودو نرم و خیلی داغ و باید خیلی مواظب باشیم ک به جایی نخوره خونریزی کنه الان بعد 18 ماه کمی کوچکتر شده !کسی هست همچین مشکلی داشته باشه بچه ش و درمان کرده باشه ؟؟

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
داداش من یکی بالای لبش داره ولی برجسته نیست دکتر گفت اگ خوب نشد با لیزر میره

مادرزادی بود ؟؟چند سالشه الان ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیاد دارم از بچگی داشتم هنوزم نرفته

دکتر گفت با لیزر میره فقط

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
پسر خواهر شوهرمم کنار گوشش داره  رنگ پوسته ....

خواهرزاده من حتی رو صورتش هم کمی مثل ماه گرفتگی داره 

سلام پسر من از نوزادی یه خال قرمز رنگ زیر پوستی داشت رفته رفته بزرک شد و برجسته تر الان که پنج سال ونیمشه از برجستگی  و قرمزی کمتر شده روی پیشونی شم دارع دکتر پوست گفته به مرور میره و کمرنگ تر میشه .اگه هم احیانا نرفت لیزر میکنن 

الا بذکر الله تطمئن القلوب
اره مادرزادیه . الان ۶ سالشه دکتر گفت اگه خودبخود خوب نشد لیزر از بین میبرتش

برای خواهرزاده منم همین گفتن انشااله ک خودش خوب بشه 

سلام پسر من از نوزادی یه خال قرمز رنگ زیر پوستی داشت رفته رفته بزرک شد و برجسته تر الان که پنج سال و ...

این خال ها انگار جدیدا مد شده من تا قبل خواهر زادم اصلا ندیدع بودم 

عه نرفته یعنی ؟

نه برا من نرفته باید لیزر کنم

پدربزرگمم داشت اون زمان بیزر نبود میسوزوندن رفته سوزوندش

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه