2777
2789
عنوان

خال عروقی

| مشاهده متن کامل بحث + 2358 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر من داشت عمل کردن برداشتنش زیر چشمش بین گونه و بینیش بود

جاهای دیکه صورتش یاگردنش لک یا مث ماه گرفتگی نبود ؟

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
جاهای دیکه صورتش یاگردنش لک یا مث ماه گرفتگی نبود ؟

نه همون بود باهاش کاری نداشتیم که دیدیم بعد از چند سال داره بزرگتر میشه و بردنش دکتر و عملشم خیلی راحت بود و همون روزم مرخص شد

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
نه همون بود باهاش کاری نداشتیم که دیدیم بعد از چند سال داره بزرگتر میشه و بردنش دکتر و عملشم خیلی را ...

بعدش جاش نموند اصلا ؟خونریزی و درد نداشت ؟

بعدش جاش نموند اصلا ؟خونریزی و درد نداشت ؟

یه کوچولو اونم اگه خیلی دقت کنی جاش مونده.هیچ کدوم نداشت.تازه داییمم کنار گوشش داشت ولی نمیرفت دکتر تا اینکه تو پنجاه سالگی دردش گرفت و فرستادنش تهران برای عمل که عمل سختی داشت

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
یه کوچولو اونم اگه خیلی دقت کنی جاش مونده.هیچ کدوم نداشت.تازه داییمم کنار گوشش داشت ولی نمیرفت دکتر ...

پس تا زوده برداریم بهتره مرسی  عزیزدلم خداحفظ کنه گل پسرتو

پس تا زوده برداریم بهتره مرسی  عزیزدلم خداحفظ کنه گل پسرتو

قربونت😍

اجازه بدین دکترش تصمیم بگیره واسه برداشتنش