2777
2789
عنوان

تعبير خواب

82 بازدید | 8 پست

سلاااام

كسي تعبير خواب بلده؟؟ 

مامانم خواب ديده شوهرم ماهي ميخره مياره مامانم و آبجيم ميخورن اما من نميخورم 

ديشبم باز خواب ديده يكي به شوهرم كليد داده انگار كليد جايي بوده كه واسه خود شوهرم بوده

كي ميدونه تعبيرشو؟؟؟

به جنسيت ربطي نداره؟؟؟ 

خدايا مرسي ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا ...خوابای مامانت مگه تعبیر میشه که دنبال تعبیرش هست خوابای من اصلا تعبیر نمیشه

اره خواباي مامانم انقدر درست تعبير ميشه 

هر وقت خواب ببينه مخصوصا خواب هاي اينطوري 

خدايا مرسي ❤️

استاتر با اجازت منم بگم کسی بلد بود به منم بگه.

من شب خواب خانواده ای رو دیدم که با هم اختلاف داریم،  تو خواب اختلافمون بالا گرفته بود.

دوباره ظهر که خوابیدم باز خواب همون خانواده رو دیدم که باز اختلافمون بالا گرفته.

اینم بگم غروب همسرم یه مورد کوچیکی از اون خانواده تعریف کرد که من حسابی حرصم گرفت اما دودقیقه بعد فراموشم شد و کلا یادم رفت.

تا اینکه شب و ظهر خابشونو دیدم.😣😣😣😣

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اره خواباي مامانم انقدر درست تعبير ميشه  هر وقت خواب ببينه مخصوصا خواب هاي اينطوري

خوب بزن تعبیر ماهی و یا بزن تعبیر کلید....ولی تا اونجایی که من مطالعه کردم و میدونم کلسد که نشانه گشایش و این چیزاست ماهی هم که نعمت خداست 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
استاتر با اجازت منم بگم کسی بلد بود به منم بگه. من شب خواب خانواده ای رو دیدم که با هم اختلاف دا ...

این افکار روزانه بوده و تعبیر نداره

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
این افکار روزانه بوده و تعبیر نداره

خیلی اعصابمو خورد کرده مرسی که گفتین

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))