2777
2789
اره ادم حرصش میگیره من به خواستگارم تو همون جلسه اول گفتم گذشتتو برام تعریف کنی کشتمتتت

شوهر من خیلی تعریف میکنه وای کشته منو

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من خیلی تعریف میکنه وای کشته منو

یه بار باهاش قهر کن تا تنبیه بشه والااااا

من ب خدا خواستگارمم بود گفت اون دخترا واسه چیز دیگ بودن جوابش ندادم کلی منت کشی کرد ک مرد:):)

فکشم سخته؟؟از کدوم شهرین شوهرت فامیله یا غریب ؟چرااا اخه این کارو کردی

خواهرش همسایمون بود و بعدذ چند بار منو دیده بود توراه مدرسه اینقدر رفتن و امدن و واسطه فرستادن وکادو خواهش والتماس که من گفتم باشه ولی چهار سال نامزدی بعدعقد ولی سه روز بعدش عقد کردیم به زور وخواهش شوهرم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
یه بار باهاش قهر کن تا تنبیه بشه والااااا من ب خدا خواستگارمم بود گفت اون دخترا واسه چیز دیگ بودن ج ...

همین ادم زورش میاد اه که مستقیما میگن برا چی دوست دختر گرفتن

منم از14به بعد روزگار خوبی نداشتم اما سخته ادم محدود محدود بشه

اره والا خیلی سخته من که همه چی بهدلم مونده

چه کاری میتونم بکنم آخه😕

نمیدونم به قول یه جمله معروف هرکس چرایی برا ی زندگی کردن داشته باشد با چگونگی ها کنار می اید

فکر نکن دیره ما ادمیم و جایز الخطا بیشتر ادما قدر پدر مادرشونو بعد از 30 میفهمن پدر ومادر که از بدو تولد حامیش بودن .میخوام بهت بگم اینو در نظر بگیر و هیچوقت به خودت نگو دیره و سریع شروع کن

اره والا خیلی سخته من که همه چی بهدلم مونده

فک میکنی چیه

ما ک تهشو دراوردیم تهشو بهت بگیم

تهش فقط اگه ابروت نره خودت ب خودت مدیون میشی یخاطر اسیب هایی ک ب خودت زدی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
مواظب باش خیانت نکنی چون بعدش خودت از لحاظ روحی ضربه میبینی

نه خیانت که کار کثیفا واشغالاس حتی فکرشم نمیکنم