2777
2789
عنوان

تأخیر رد حرف زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 56 پست
شما ببخشید اره اختلال اوتیسم بود مثل اختلال خلق  و ...من خب هفت هشت ماه پیش خوندمش الان یه چیزا ...

خواهش میکنم   میدونی من چون خودم درگیر این اختلال هستم برای همین دوست دارم حداقل در موردش درست اطلاع رسانی بشه عزیزکم   

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خواهش میکنم   میدونی من چون خودم درگیر این اختلال هستم برای همین دوست دارم حداقل در موردش درس ...

یه چیز بامزه بگم راجع به اوتیسمی ها استادمون میگفت یه اوتیسمی در عرض هفت روز سخت ترین زبان دنیا رو یاد گرفته بعضیاشون خارقالعادن . حالا من فقط یه ماه بخش روان گذروندم و فقط تو کتاب خوندم اصلا اوتیسم از نزدیک ندیدم . بیش فعال دیدم ولی اوتیسم ندیدم 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیز بامزه بگم راجع به اوتیسمی ها استادمون میگفت یه اوتیسمی در عرض هفت روز سخت ترین زبان دنیا رو ی ...

دقیقا اوتیسم ها حتی طیف شدید ناتوان نیستن واقعا استعداد های خارق العاده دارن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بسر عمو من٧سالگي حرف زد اما اوتيسم نداشت الانم نخبه است😱تو هرچي فكر كني مدال داره 

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

سلام گلم خوبين منم تو شرايط اون موقع شمام،،ميخواستم ببينم بچتون بكسالش بود هم شيطون بود دختر من اصلا تو بغل من نميشينه دايما درحال راه رفتن يجازمبريم همش ميره به وسايل دست ميرنه اصلا بلد نيس بشينهه ،،دايما نق ميزنه و گريه ميكنه 

يا امام حسين چه زود جوابمو دادي ..
سلام گلم خوبين منم تو شرايط اون موقع شمام،،ميخواستم ببينم بچتون بكسالش بود هم شيطون بود دختر من اصلا ...

سلام عزیزم.بله دقیقا همینطور بوده دخترم

هرگز از رحمت خدا ناامید نمیشم....
شیطونی  نه..خیلی کمتر شده...بارداری بدی داشتم...فوت دو تا عزیزام ....دکتر گفته برا اونه...

خوب طبيعيه عزيزممم ،،همه بچه ها الان خيلي لوس شدن گريه زياد ميكنن

يا امام حسين چه زود جوابمو دادي ..
خوب طبيعيه عزيزممم ،،همه بچه ها الان خيلي لوس شدن گريه زياد ميكنن

فقط امیدم به خداست و امام حسین...امیدوارم بچه شما مث بچه من نباشه..زود آروم و صبور بشه انشالله

هرگز از رحمت خدا ناامید نمیشم....