2777
2789
عنوان

من بی جنبم یا شوهرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 51 پست
خوب یه هفته برید پیش مادرشمایه هفته پیش مادر ایشون دو هفته ام برنامه آزاد

دقیقا نظر من و نظر مشاور همینه.ولی میگه تو میخای منو ازخانوادم جدا کنی

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
قبول نمیکنهههههه.فقط دوس داره خونه خودشون باشیم.ای نقد باید قربون صدقش برم تا شاید قبول کنه

خب التماس نکن وقتی شب رو خونه مادرشوهربودی روزه برو خونه مادرت حالامیخوادبیادمیخوادنیادلوسش کردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته شوخی ایشون نابجا...اما اینم در نظر بگیرید اگه آقایون بخصوص به خانواده و دوستاشون قول می دن اگر ...

عزیزم دعوت ک نبودیم.

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
خب التماس نکن وقتی شب رو خونه مادرشوهربودی روزه برو خونه مادرت حالامیخوادبیادمیخوادنیادلوسش کردی

کل زندگیم بابت همین رفت وآمد با قهر گذشت

ببخشید چون پرسیدید میگم . جنبه ی شما کم بوده . شب جمعه تونا خراب کردی .. باید میرفتی نهایتا فردا هم ...

خب پرسید بریم،منم گفتم ن

خب الان برو چایی بریز واسش بعدم بگو حالا این هفترو که خونه موندیم هفته بعدو میریم 

نشسته چنان پای بازی ک نگو.

عزیزم شما نباید قهر میکردی و میرفتی .نزار الکی بینتون فاصله بیوفته یه ذره شیرین زبونی کن

به خاطر شوهرت و زندگیت هم که شده میرفتی یک ساعت که نشستید میگفتی حالم خوب نیست برگردیم خونه

دقیقا نظر من و نظر مشاور همینه.ولی میگه تو میخای منو ازخانوادم جدا کنی

خوب توجیح کن ایشونو ،،بگو مایه خانواده دو نفره مستقل ایم،الان که جوننیم یه روز تعطیلی تو هفته داریم در ماه چهار روز یه جور باید مدیریتش کنیم که بعدها که سنمون بالاتر رفت حسرتشو نخوریم

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
خوب توجیح کن ایشونو ،،بگو مایه خانواده دو نفره مستقل ایم،الان که جوننیم یه روز تعطیلی تو هفته داریم ...

اون هفته ب زور من رفتیم تفریح،خواهرش زنگ زده،چرا ب ما خبر ندادید.چطور تنها رفتید؟شاید این سومین تفریح دو نفرمون بود.همش باید باخانواده باشیم

عزیزم شما نباید قهر میکردی و میرفتی .نزار الکی بینتون فاصله بیوفته یه ذره شیرین زبونی کن به خاطر شو ...

اصلا نمیشه.چون خانه ی پدر و مادرمون خارج شهره.اگر رفتیم دیگه حتما شب باید اونجا بخوابیم.بیشتر موقع ها هم باید جدا ازهم بخابیم.خیلی سختمهههههه

اون هفته ب زور من رفتیم تفریح،خواهرش زنگ زده،چرا ب ما خبر ندادید.چطور تنها رفتید؟شاید این سومین تفری ...

دیگه این حد از وابستگی جالب نیست البته شاید مشکل بیشتر خانواده های ایرانی باشه،کم کم سعی کنید با لج و دعوا نه،با نرمی برنامه بریزین برای تفریحای دونفره که لزوماً گرونم نباشه ،عشق به همسرتون تزریق کنید

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
باور کنید که با زبون نرم میتونید کوه و جابجا کنید گلم،دعوا فقط سر لج میندازتش

من اصلا چیزی نگفتم.اون داد و بیداد راه انداخت.کلا تا ی چیزی میگم داد میزنه

دقیقا مثل منی هرهفته کارمون  همینه کلا همه تعطیلی هاروبایدخونه مامانش باشیم😭😭😭😭😭😭😭😭

چن وقته ازدواج کردی؟