عصری شوهرم زنگ زد ک شب بریم خونه مامانت اینا؟منم گفتم ن.گفت چرا؟گفتم شب جمعه هس مثلا.اونم چیزی نگفت دیگه(کلا دوست داره پنج شنبه جمعه ها یا هروقت بیکارمیشه بریم خونه مامانت اینا،حالا خونه مامان منم تو همون کوچه هستا منم دوس دارم خونه خودمون باشیم شب.و همیشه دعوامون میشه سر این موضوع.شب 2ساعت زودتر اومد خونه.شام آوردم، داشتیم میخوردیم ک گفت نوشابه خریدم گذاشتم تویخچال پاشو بیار ،گفتم من ک ندیدم.گفت خریدم خستمه پاشو بیار.بلند شدم رفتم دیدم چیزی تو یخچال نیس.گفتم کو پس.خندید،گفتم لوسی و واسه چی الکی سر سفره بلندم کردی،بلند دادزد خیلی بی جنبه ای .خیلی بی ظرفیتی.منم شامم نخوردم پاشدم رفتم نمازمو خوندم.اون خورد و بعدشم خابید و الانم پای لبتاب داره بازی میکنه.یک کلمه هم حرف نزدیم.چایی دم کردم گفتم میخوری گفت نعععع. شوهرخواهرش الان ز زده ک تو ک گفتی میای چرا نیومدی؟؟همش احساس میکنم زورش گرفته ک نرفته خونه مامانش....حوصلم سر رفت و اعصابم داغونه.هر پنج شنبه ی همچین برنامه الکی پیش میاد
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
خودشون ی ساعت با ما فاصله داره.اگه رفتیم باید شب بمونیم و فردام بمونیم
خب عزیزم فک نکنم اینکه هفته ای یبار بخاد ک باهم برین خونه مامانش خاسته زیادی باشه بعدم خوبه ک ...
من میگم جمعه ها بریم. ن پنج شنبه شبا
حالا شوهر من برعکس اوغات فراغت همش میگه بریم خونه مامانت اینا در حالی که مادر خودش یه خیابون فاصله دارن مامانم اینا یه شهر دیگه هستن
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
خب خونه مامان خودتم ك تو همون كوچه هست! والا خيلي بد نوشتي ميرفتي خونه مامانش اخر شبم ميرفتي سر م ...
قبول نمیکنهههههه.فقط دوس داره خونه خودشون باشیم.ای نقد باید قربون صدقش برم تا شاید قبول کنه
البته شوخی ایشون نابجا...اما اینم در نظر بگیرید اگه آقایون بخصوص به خانواده و دوستاشون قول می دن اگر نرن فردا بد جور دوستاش یا اطرافیانش تو سرش می کوبند که این=از چشم شما دیدن ...مهمونی رو می رفتید سر فرصت مناسب حرفتون رو اروم بهش می گفتید ....