2777
2789
عنوان

من بی جنبم یا شوهرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 51 پست
اصلا نمیشه.چون خانه ی پدر و مادرمون خارج شهره.اگر رفتیم دیگه حتما شب باید اونجا بخوابیم.بیشتر موقع ه ...

من شرایط تورو کاملا نمیدونم عزیزم ولی سعی کن جوری جوابشو بدی که فکر نکنه از خانوادش خوشت نمیاد یا دوست نداری بری پیش خانوادش.اینجوری حساس میشه 

من شرایط تورو کاملا نمیدونم عزیزم ولی سعی کن جوری جوابشو بدی که فکر نکنه از خانوادش خوشت نمیاد یا دو ...

حساس شده    

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اینکه داد میزنه رو با مشاور مطرح کردید

اره.ی چن وقته خوب شده بودیم.کلا زیاد دیگ سخت نمیگرفتم.ولی تا موضوع خانواده میشه....

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
حساس شده      

درکت میکنم 

همسر منم خیلی حساسه رو خانوادش اگه اسمی از خواهر برادرش بیارم همیشه حق رو به اونا میده ولی هر مردی یه راه نفوذ داره.من خودمو لوس میکنم و مظلومانه بهش میگم اونقدر ریز و زیرکانه که متوجه نمیشه دارم گلایه میکنم ولی منظورمو بهش می فهمونم

اره.ی چن وقته خوب شده بودیم.کلا زیاد دیگ سخت نمیگرفتم.ولی تا موضوع خانواده میشه....

شما که حساسیتشو میدونی روش دست نزار،اصلن وقتی میخوای مسئله ایی ام مطرح کنی رو خودتون مرکز کن جوری برخورد نکن که فکر کنه با خانواده اش مشکل داری 

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
شما که حساسیتشو میدونی روش دست نزار،اصلن وقتی میخوای مسئله ایی ام مطرح کنی رو خودتون مرکز کن جوری بر ...

چی بگم.