2777
2789

امروز جواب کشت ادرارمو گرفتم wbc15-20 و EP cells 25-50 و bacteria negativ هیچ سوزش و خارشی ندارم مایعات هم زیاد میخورم دکترم نیستش هفته ۱۷ هستم

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علامت عفونت داری.چون wbcداری .اما نتیجه ی کشتت مهمه

خب همین جواب کشته بعد ۲۴ ساعت رشد نکرده همه موارد منفیع 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
مقادیر نرمال اون دو تا فاکتور زو که نوشتی بخون ببین در محدوده قراردادن یا نه؟

نداره مقدارش

تعداد گلبولهاي سفيد ادرارت از حد طبيعي بالاتره 

علت منفي شدن كشت هم ممكنه وجود ميكروبهاي خاصي باشه كه مخيط كشت خاص ميخوان تو حاملگي هم عفونتها رو جدي تر بايد گرفت حتما به دكترت نشون بده

ميتوني ازمايش رو هم تكرار كني شايد اشتباه شده باشه

پس برا چ کشت ادرار دادی. عفونت نداری‌ .من پرستارم.

دکترم ی آز کلی خون و ادرار نوشت بعد wbc شد ۴-۶ گفت خفیفه ولی بعد ۲۰ روز کشت ادرار دادم شد این هیچ علائمی ندارم فقط بعضی وقتا ی درد خفیف نقطه ای توی دلم احساس میکنم دوس ندارم دارو بخورم بنظرتون لازمه؟ 

تعداد گلبولهاي سفيد ادرارت از حد طبيعي بالاتره  علت منفي شدن كشت هم ممكنه وجود ميكروبهاي خاصي ...

امروز و فردا تعطیله ولی میخواستم  ببینم بدون دارو رفع میشه