2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با عرق یونجه چاق شدم.

برنامه مانکن هم باعث میشد خودمو مجبور کنم به خوردن .تا به اون مقدار که خودش گفته کالری بخورم.

یعنی وقتی اون دایره که برنامه نشون میداد پر نمیشد عداب وجدان میگرفتم روز بعد دوبرابر میخوردم..

بعدشم رفتم یه ماه مسافرت ول کردم الان دوکیلو دوباره کم کردم.

ریپلای دوست داروم😄

من یه تجربه داشتم از رژیم چاقی یا لاغری و این بود که حتما مزاجتون باید شناسایی بشه تا بتونین موفق باشین شما اگر خیلی لاغرین یا طبعتون گرم و خشکه یا سرد و خشکه تعدیل مزاج کنین اوکی میشین

من با عرق یونجه چاق شدم. برنامه مانکن هم باعث میشد خودمو مجبور کنم به خوردن .تا به اون مقدار که ...

عرق یونجه رو چن بار در روز و چقد باید خورد؟قبل وعده غذایی یا میان وعده؟

عرق یونجه رو چن بار در روز و چقد باید خورد؟قبل وعده غذایی یا میان وعده؟

یه فنجون نیم ساعت قبل ناهار وشام.

خیییلییی ازش راضیم.زودی ادم چاق میشه.الان دوباره حتما باید بگیرم.

چون شدم ۵۳ باید خودمو برسونم به ۶۰.

ریپلای دوست داروم😄
من یه تجربه داشتم از رژیم چاقی یا لاغری و این بود که حتما مزاجتون باید شناسایی بشه تا بتونین موفق با ...

چجوری میشه تشخیص داد؟البته خواهرم عروخت سردی می خوره بدنش ب خارش میفته و میگه سردیم شده...چای نبات یا خرما می خوره

من با عرق یونجه چاق شدم. برنامه مانکن هم باعث میشد خودمو مجبور کنم به خوردن .تا به اون مقدار که ...

برنامه مانکن چجوریه میشه توصیح بدی عزیزم ازکجابگیرمش ؟نتیجه گرفتی خودت 

خدایا واسه تو غیر ممکن وجود نداره،غیرممکن های زندگیِ منو ممکن کن🤕👧💪