2777
2789
سلام دوستان گلم  این بی بی چک من بعد از یه ساعته  بنظرتون حامله ام  توروخدا ج بدید ...

بعد از یک ساعت قبول نیست . ففففقط تا پنج دقیقه باید بیاد.  

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هست.   هفته دیگه نوبت سونو دارم . تا اونروز میشه هشت هفته و شیش روز . ولی همش میگ ...

شما هم مثه منی. من گفتم هفته هشت رو تموم کنم برم. شما که هشت هفته و شش روز رو هم می گی زوده. تا کی منتظر باشیم خوب. شما تو این مدت سونو دادی؟ 

سلام دوستان گلم  این بی بی چک من بعد از یه ساعته  بنظرتون حامله ام  توروخدا ج بدید ...

بعد 1 ساعت مثبت شد ؟؟چرا رنگ ها پخشه هنوز معمولا جذب میشه رنگ ها زود احتمال کاذب هست زیر دوسه دقیقه درسته 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
شما قبلش نرفتی واسه سونو؟ اخه منم طبق پریودی باید هفت هفته باشم ولی پنج هفته رو نشون داد و گفت قلب ن ...

من هفته 6 و نیم سونو واژینال کردم قلب داشت فکنم 5 هفته هم زوده !سونو شکمی که 6 هفته و 4 روز بودمم نشون نداد قلب و فقط یولک ساک و کیسه زرده 

شما هم مثه منی. من گفتم هفته هشت رو تموم کنم برم. شما که هشت هفته و شش روز رو هم می گی زوده. تا کی م ...

نه . اولین سونو هس برام . من نمیخام داخلی انجام بدم . انشالا کهتو همون پایان هشت هفته که نوبت سونو دارم نشون بده شکمی.   شماهم همون موقع بری فک کنم خوب باشه.  اخرای هشت 

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

یه هفت ست عقب انداختم 

دو ساله دارم بی بی چک میزارم به این واضحی نشده 

الان موندم که کاذبه یا نه 

اخه بی بی گذاشتم دیدم یه خطه مثه همیشه ناامید اومدم

رفتم باشگاه 

اومدم بعد یه ساعت دیدم اینقد پررنگ شده البته این خشک شدشه 

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
من هفته 6 و نیم سونو واژینال کردم قلب داشت فکنم 5 هفته هم زوده !سونو شکمی که 6 هفته و 4 روز بودمم نش ...

اخه طبق پریودی باید هفته هفتم باشم ولی سونو پنج هفته و چند روز رو نشون داد دکتر ناامیدم کرد گفت فقط ساک تشکیل شده گفت سه هفته دیگه بیا اگه تا اونموقع سقط نکردی 

نه . اولین سونو هس برام . من نمیخام داخلی انجام بدم . انشالا کهتو همون پایان هشت هفته که نوبت سونو د ...

ازه انشالله نشون میده بعد قلبش هم دیده نشه همون یولک ساک و فتال پل و اینا که نشون بده دیگه مشکلی نیستش 

اخه طبق پریودی باید هفته هفتم باشم ولی سونو پنج هفته و چند روز رو نشون داد دکتر ناامیدم کرد گفت فقط ...

وا ج دکتر اوسکولی بوده احمق خوب معلومه الان 5 هفته ای دیگه دوهفته اول پریود ک جزو سن جنین حساب نمیشه نگران نباش همون دیده شدن ساک حاملکی کافی بوده برای 5 هفته 

اخه طبق پریودی باید هفته هفتم باشم ولی سونو پنج هفته و چند روز رو نشون داد دکتر ناامیدم کرد گفت فقط ...

اه چقد عصبی شدما دکتر نفهم استرس داده بهت دیگه نرو پیشش