الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه بی بی گذاشتم دیدم یه خطه مثه همیشه ناامید اومدم
رفتم باشگاه
اومدم بعد یه ساعت دیدم اینقد پررنگ شده البته این خشک شدشه
خدایا شکرت بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین
من هفته 6 و نیم سونو واژینال کردم قلب داشت فکنم 5 هفته هم زوده !سونو شکمی که 6 هفته و 4 روز بودمم نش ...
اخه طبق پریودی باید هفته هفتم باشم ولی سونو پنج هفته و چند روز رو نشون داد دکتر ناامیدم کرد گفت فقط ساک تشکیل شده گفت سه هفته دیگه بیا اگه تا اونموقع سقط نکردی
اخه طبق پریودی باید هفته هفتم باشم ولی سونو پنج هفته و چند روز رو نشون داد دکتر ناامیدم کرد گفت فقط ...
وا ج دکتر اوسکولی بوده احمق خوب معلومه الان 5 هفته ای دیگه دوهفته اول پریود ک جزو سن جنین حساب نمیشه نگران نباش همون دیده شدن ساک حاملکی کافی بوده برای 5 هفته
باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤