من باردارم بعدی ی درگیری فیزیکی و لفظی اقا رفت از اون قضیه هفتاد روز گذشته من نفقمو اجرا گذاشتم شونزده تومن دو روز پیش جلسه بود قبلشم مهلت اعتراض لقا نیومده بود تا دو روز پیش ک اومده گفتن نمیشه اعتراض بزنی زمانش گذشته و شوکه شده
یه چیز بگم استاتر عزیز؟؟با نفقه و مهریه اجرا گذاشتن بخدا هیییچ مردی که ادب نمیشه هیچ عقیده ای تر و بدتر میشه شاید به ظاهر بگه ادم خوبی میشم و معذرت بخواد اما بعدها عوارضشو میبینی کینه میکنه و هیچوقت فراموش نمیکنه یه جور جنگ بی صلاحه اینکار انگار در خفا براش شمشیر کشیدی و خونه و ارامش و زندگیتو محل جنگ کردی
او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
من گذاشتم اجراعین خیالشم نیست وضعشم خوب نیست یعنی هیچی هم نداره ونفقه ی من میشه 400یا500تومن که انگارنه انگارمهریه هم گذاشتم اجرابازم انگارنه انگارتازه طلبکاره ک چون رفتی ازمن شکایت کردی دیگه همه چی بین ماتموم شده درحالی که من 7ماه هیچکاری نکردم کلی باهاش حرف زدم که بیابرگردیم سرزندگیمون
تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟
منم نظرم اینه اگه میخوای زندگی کنی اینکار صحیح نیست مگر اینکه واقعا قصدت جدایی باشه
میخوام جدا شم با خانوادش نمسیتونم بسازم مشروب خورو نانجیبن . ما خونمون میبد بود اقا ک گذاشت رفت من ی هفته صبر کردم دیدم نیومد زندگیمو جمع کردحم خونه هم تحویل دادم قرار دادش ب نام من بود اومد شهرستان