2777
2789
عنوان

کیا نفقشونو اجرا گذاشتن عکس العمل شوهرتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 39 پست

نفقه ماهی چنده الان؟

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
خدا ازش نگذره من میخوام جدا شم میگه طلاقت نمیدم . بعد هفتاد روز دیدمش با داییش اومده اشغال همه کاراش ...

تازه من میخوام برم برای استردادجهیزیه واجرت المثلم اقدام کنم نمیخواستم هنوزبرای جهیزیه اقدام کنم امامیبینم زیادی پروتشریف داره هربلایی خواسته سرم اورده هرتهمتی خواسته زده باجوونی واینده ی من بازی کرده نه عرضه داره زندگیشودرست کنه نه عرضه داره طلاق بده 

تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گذاشتم اجراعین خیالشم نیست وضعشم خوب نیست یعنی هیچی هم نداره ونفقه ی من میشه 400یا500تومن که انگا ...

دقیقا عین من برا من ۷۲۰ بریدن برا پسرم ۲۵۰ به ازای هر ماه ، داره کنتور میندازه از اول سال 

فرزندم،ازملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم.امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد. روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی    خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز. روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد

راستش شوهرم دوست داره تو خوشی بهم نفقه بده .چند بار پرسیده من گفتم نمیدونم .هر چی داره دست منه اما می گه نفقه حکم خداست باید بدم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
میبینی استاتر عزیز تحربه های دوستانو؟؟مرد فقط بد تر از قبل میشه ....اگر قصد زندگی داری باهاش اینکارو ...

این ادم بشو نیست . خانواده بی بندو بار بیشرفی داره میخواد منم مثل اونا باشم من نمیتونم . الانم هفتاد روزه خونهه مادر بیشرفشه مادره به کارشناسه دادگاخ ک زنگ زده با شوهرم حرف بزنه گفته اگر دختره میاد یزد زندگی کنه و با مارفتو امد کنه بیاذ اگر نه نمیخوایم گفتم تو ی کثافت باید بخوای نخوا حالا هم نفقمو مهریمو اجرا گذاشتم میخوام جدا شم البته شوهرمم اه در بسات نداره ننشم همینجور اما پرو ادعاش زیاده

پونصدفک کنم

براساس شان خانواده زن نفقه زن تعیین میشه و براساس شان خانواده شوهر نفقه فرزند تعیین میشه 

فرزندم،ازملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم.امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد. روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی    خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز. روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد

زیاد نیست تقریبا دو تومن.بر اساس درامدشه؟

براساس شان خانواده زن نفقه زن تعیین میشه و براساس شان خانواده شوهر نفقه فرزند تعیین میشه 

چه جالب نمی دونستم

درامدشوهرت چقدره

اگر بره سرکار داره ماهی ۲ تومن ولی نمیره یه روز میره دو روز نمیره الان که کلا ۴ ماهه نیست 

بچت چي😑

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
یه چیز بگم استاتر عزیز؟؟با نفقه و مهریه اجرا گذاشتن بخدا هیییچ مردی که ادب نمیشه هیچ عقیده ای تر و ب ...

گل گفتی عزیزم راسته بخدا نمیدونم چرا خانوما عقلشون کارنمیکنه یعنی با نفقه ومهریه زندگیتون ارامش پیدا میکنه