2777
2789

من باردارم بعدی ی درگیری فیزیکی و لفظی اقا رفت از اون قضیه هفتاد روز گذشته من نفقمو اجرا گذاشتم شونزده تومن دو روز پیش جلسه بود قبلشم مهلت اعتراض لقا نیومده بود تا دو روز پیش ک اومده گفتن نمیشه اعتراض بزنی زمانش گذشته و شوکه شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور شد شوهرش ادب شد؟

برادرشوهر سه ماه لج کردنه نفقه خودشو داد نه بچه هارو داریم داداشاشوفرستادمحل کارش اوناهم تادیدنش زنگ زدن به کلانتری اومدن بردنش

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

یه چیز بگم استاتر عزیز؟؟با نفقه و مهریه اجرا گذاشتن بخدا هیییچ مردی که ادب نمیشه هیچ عقیده ای تر و بدتر میشه شاید به ظاهر بگه ادم خوبی میشم و معذرت بخواد اما بعدها عوارضشو میبینی کینه میکنه و هیچوقت فراموش نمیکنه یه جور جنگ بی صلاحه اینکار انگار در خفا براش شمشیر کشیدی و خونه و ارامش و زندگیتو محل جنگ کردی

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

من گذاشتم اجراعین خیالشم نیست وضعشم خوب نیست یعنی هیچی هم نداره ونفقه ی من میشه 400یا500تومن که انگارنه انگارمهریه هم گذاشتم اجرابازم انگارنه انگارتازه طلبکاره ک چون رفتی ازمن شکایت کردی دیگه همه چی بین ماتموم شده درحالی که من 7ماه هیچکاری نکردم کلی باهاش حرف زدم که بیابرگردیم سرزندگیمون

تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟

میبینی استاتر عزیز تحربه های دوستانو؟؟مرد فقط بد تر از قبل میشه ....اگر قصد زندگی داری باهاش اینکارو نکن حداقل بخاطر بچت میگم 

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
یه چیز بگم استاتر عزیز؟؟با نفقه و مهریه اجرا گذاشتن بخدا هیییچ مردی که ادب نمیشه هیچ عقیده ای تر و ب ...

خدا ازش نگذره من میخوام جدا شم میگه طلاقت نمیدم . بعد هفتاد روز دیدمش با داییش اومده اشغال همه کاراش بخاطر خانواده نانجیبشه 

منم نظرم اینه اگه میخوای زندگی کنی اینکار صحیح نیست مگر اینکه واقعا قصدت جدایی باشه 

میخوام جدا شم با خانوادش نمسیتونم بسازم مشروب خورو نانجیبن . ما خونمون میبد بود اقا ک گذاشت رفت من ی هفته صبر کردم دیدم نیومد زندگیمو جمع کردحم خونه هم تحویل دادم قرار دادش ب نام من بود اومد شهرستان