2777
2789
عنوان

میخوام از علائم قبل مثبت شدن بی بی چک بگم ... دوست داشتین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 20173 بازدید | 73 پست
منم همین علائمو داشتم بعلاوه اینکه یبوست گرفتم اما سقط شد دعام کن دوستم ماه بعد بارداربشم بارداری پو ...

برای اینتا پوچ نشه باید فمیبیون یا فرتیل اید یا ... مصرف کنی

کمبود مواد مغذی میتونه بارداری پوچ بده

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشا ب سعادت انشالله مام جواب بگیریم اما همه علائم تو آدما مختلفه اما منم دقیقا مثل شمام دیشب بوی شا ...

انشالله که واسه شمام مثبت باشه

نه من بدون اینکه متوجه بشم , چند روز پیش موز خواستم عجیب هوس کردم در صورتی که زیاد چیز خاصی نمیخوام به خصوص میوه 

منم یکساله اقدامم بعد سری قبل مریود شدم بعدش تا 40 روز خونریزی داشتم دکتر احمقم قرص نمیداد و انقد زو ...

عزیزم قطرا ویتاگنوس بیشتر از ۲۰ تا قطره نبتید بخوری

اتفاقا ماه اول واسم تخمک گذاریمو منظم کرد

اما زیاد بخوری بهم میریزه

روزی ۲۰ قطره بخور تا روز تخمک گذاری بعدش قطع کن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

سلام منم همین علایمو دارم نزدیک پریودمه ولی خبری نیست چند روز پیش لکه خیلی کوچیک داشتم تست زدم منفی بود بنظر شما اینا نشانه حاملگیه.از یروز بعد نزدیکی کمر درد و شکم درد دارم.انگار ماهیچه های شکمم منقبض شده.حالت گیجی و تهوع دارم 

خوشبحالت ..مبارکه ..منم یکسال و هفت ماهه اقدامم نمیگیره .۱۷موعود پری هست .ان شاءالله ب حق فاطمه زهرا ...

عزیزم از کیت تخمک هم استفاده کردی که بفهمی کی تخمک گزاریت هس همون موقع اقدام کنی

انشالله که واسه شمام مثبت باشه نه من بدون اینکه متوجه بشم , چند روز پیش موز خواستم عجیب هوس کردم در ...

عزیزم انشالله کوچولوتوب سلامتی دنیا بیاری

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
عزیزم قطرا ویتاگنوس بیشتر از ۲۰ تا قطره نبتید بخوری اتفاقا ماه اول واسم تخمک گذاریمو منظم کرد اما ...

من دارم از کیت استفاده میکنم که ببینم کی تخمک گزاریم هس حالا ۱۳ روزه از پری گذشته هنوز کیت مثبت نشده 

سلام منم همین علایمو دارم نزدیک پریودمه ولی خبری نیست چند روز پیش لکه خیلی کوچیک داشتم تست زدم منفی ...

من دقیقا دل درد و کمر درد دارم همش نفخ دارم خیلیییی هوس این غذا اون غذا میکنم بعدم غذا میخورم فقط تو شب حالت تهوع میگیرم ۴روز پیش دو تا لک صورتی دیدم ک دستشویی بودم اومدم بعدش دیگ هیچی نداشتم ۲۳موعود پریودیمه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی