2777
2789
عنوان

میخوام از علائم قبل مثبت شدن بی بی چک بگم ... دوست داشتین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 20181 بازدید | 73 پست

منم یکساله اقدامم بعد سری قبل مریود شدم بعدش تا 40 روز خونریزی داشتم دکتر احمقم قرص نمیداد و انقد زول کشید.ایندفه پریود شدم اما خونش اصلا مثه پریودیای قبلم نیس بی بی جکم گذاشتم قبلش منفی بود خلاصه 4روز فقط لکه داشتم در حد کم رنگشم قهوه ای زعفرون و تخم شوید هم خوردم اما بعد 4روز کلا لکه بینیم هم قط شد...امکان داره باردار باشم؟؟حالت تهوع و اینا هم ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همه این علایما رو دارم بعلاوه داغی درد زیر دل و اطراف ناف یککککککککم گاهی تهوع دیشب دکتر سنتی ...

منم از امروز حس میکنم داره بدنم آتیش میگیره با اینکه آدم سرپایی هستم , تهوع ندارم درد ناف ندارم   زیر دلم خیلی کم درد میکنه

چرا , نعمت بزرگیه بچه من هزار مرتبه شکر میکنم

خوشا ب سعادت انشالله مام جواب بگیریم اما همه علائم تو آدما مختلفه اما منم دقیقا مثل شمام دیشب بوی شامی مادر شوهر داشت منو میکشت انقد دلم میخواست فقط بو میکشیدم رومم نمیشد برم بردارم بخورم آخر شوهرم رفت برام برداشت اوورد خوردم انگار اب رو آتیش بود شوهرم گفت ویارت افتاد خندیدم و گفتم زیاد دل خوش نباش همش ب خودمم همینو میگم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

خوشبحالت ..مبارکه ..منم یکسال و هفت ماهه اقدامم نمیگیره .۱۷موعود پری هست .ان شاءالله ب حق فاطمه زهرا همه منتظرا باردار بشن...من وقتی تایپینک باردار بیبی میبینم خیلی خوشحال میشم

مبارک باشه برام دعا کن آی یو آی کردم قراره دیگه آز بدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
مبارکه دقبقا۱۲ماه بعد اواین اقدامت باردار شدی؟؟؟

من خرداد ۹۶ درست یه بار اقدام کردم که کلا سیستم پریود ریخت بهم , چون شوهرم نمی خواست دیگه ول کردیم یه بار شهریور بعد اونم چون شوهرم مسافرت بود موند مهر ماه که از مهرماه کاملا نزدیکی بدون جلوگیری داشتم 

منم یکساله اقدامم بعد سری قبل مریود شدم بعدش تا 40 روز خونریزی داشتم دکتر احمقم قرص نمیداد و انقد زو ...

عزيزم اين قرصا كه تو امضاتون هس چطوري مصرف ميكنين

تيكر تولد عشقم دلوينم تموم دنيام
منم یکساله اقدامم بعد سری قبل مریود شدم بعدش تا 40 روز خونریزی داشتم دکتر احمقم قرص نمیداد و انقد زو ...

احتمالش خیلی کنه,  نمیخوام نا امید کنم , ولی این بلاها سرم اومده اگه بی بی منفی باشه تمومه