2777
2789

سلام 

حدود یه سال بود میخواستیم نی نی بیارم که نمی شد هر ماه کلی دنبال علائم می گشتم و از نت جستجو میکردم , گفته بودم هروقت بی بی چک مثبت شد میام از علائم میگم , چون واقعا تو اقدام ناخودآگاه استرس می گیری و همش میخوای بفهمی که بارداری یا نه

۱ . به هیچ وجه پیش دکترای پولکی نرین , تو این یه سال چهارتا دکتر رفتم و این نتیجه رو گرفتم .

و حتما نتایج آزمایشات خودتون و شوهرتون رو به چندتا دکتر نشون بدین.

۲. اولین علامت نوک سینه هام خیلی سفت شده بود و یه جوری جمع شده بود و درد میکرد , اصلا قابل مقایسه با وقتی نیست که میخوای پریود بشی . (ولی من به خودم گفتم مثل هر ماه توهم نزن)

۳. دومین علامت یه هفته است هر شب بیدار میشم میرم دستشویی صبح زودم باز دستشویی دارم , چون خیلی آدم سردی هستم گفتم شاید سردی کردم و توجه نکردم ( گفتم خیال برت نداره😁)

۴. این یکی منو به شک انداخت , من کلا زود فشارم میاد پایین ولی بی دلیل نه , خسته یا گرسنه و گرما باشه,  این دفعه دو سه روز بود بی دلیل سرم گیج میرفت 

گفتم یه بی بی چک بزارم در کمال تعجب مثبت شد , فرداش دوباره گذاشتم مثبت شد , امروز رفتم آزمایش مثبت بود بتام ۴۱۹ ☺

از وقتی اقدام کردم پریودم نا منظم شده بود  روز ۲۴ , ۲۷  , ۳۲ احتمال پری بود , ماه قبل ۲۴ بود این ماه ۲۴ گذشت گفتم  ۲۷ حتما میشم, اونم گذشت دیگه شک کردم و ۲۹ بی بی گذاشتم 

انشالله هرکی نی نی میخواد به زودی دامنش سبز بشه 

ببخشید زیاد شد , سوالی داشتین در خدمتتونم

مبارک باشه. ان شاا... به سلامتی بیاد بغلت.😙

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همه این علایما رو دارم بعلاوه داغی

درد زیر دل و اطراف ناف

یککککککککم گاهی تهوع

دیشب دکتر سنتی نبضمو گرفت گفت ۹۰ درصد بارداری اما من دوست دارم نباشم😊

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄