سلام
حدود یه سال بود میخواستیم نی نی بیارم که نمی شد هر ماه کلی دنبال علائم می گشتم و از نت جستجو میکردم , گفته بودم هروقت بی بی چک مثبت شد میام از علائم میگم , چون واقعا تو اقدام ناخودآگاه استرس می گیری و همش میخوای بفهمی که بارداری یا نه
۱ . به هیچ وجه پیش دکترای پولکی نرین , تو این یه سال چهارتا دکتر رفتم و این نتیجه رو گرفتم .
و حتما نتایج آزمایشات خودتون و شوهرتون رو به چندتا دکتر نشون بدین.
۲. اولین علامت نوک سینه هام خیلی سفت شده بود و یه جوری جمع شده بود و درد میکرد , اصلا قابل مقایسه با وقتی نیست که میخوای پریود بشی . (ولی من به خودم گفتم مثل هر ماه توهم نزن)
۳. دومین علامت یه هفته است هر شب بیدار میشم میرم دستشویی صبح زودم باز دستشویی دارم , چون خیلی آدم سردی هستم گفتم شاید سردی کردم و توجه نکردم ( گفتم خیال برت نداره😁)
۴. این یکی منو به شک انداخت , من کلا زود فشارم میاد پایین ولی بی دلیل نه , خسته یا گرسنه و گرما باشه, این دفعه دو سه روز بود بی دلیل سرم گیج میرفت
گفتم یه بی بی چک بزارم در کمال تعجب مثبت شد , فرداش دوباره گذاشتم مثبت شد , امروز رفتم آزمایش مثبت بود بتام ۴۱۹ ☺
از وقتی اقدام کردم پریودم نا منظم شده بود روز ۲۴ , ۲۷ , ۳۲ احتمال پری بود , ماه قبل ۲۴ بود این ماه ۲۴ گذشت گفتم ۲۷ حتما میشم, اونم گذشت دیگه شک کردم و ۲۹ بی بی گذاشتم
انشالله هرکی نی نی میخواد به زودی دامنش سبز بشه
ببخشید زیاد شد , سوالی داشتین در خدمتتونم