2777
2789
عنوان

یعنی جدی جدی بی بی چکم مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 44 پست
مرسی دوستان گلم . میترا جون بانو شهریوز عزیز ایشالاااااااااااااااا که شما هم زود زود نی نی دار بشید و بارداری موفقی داشته باشید واسه منم دعا کنید .
لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم مینولی جون اره والا همینه همه به من میگفتن زودی دنیاد میاد من باور نمیکردم الانم تو بغلمه اما هنوز تو شوکمممممم پس حالشو ببر از الان استرسها شروع میشه اول صدای قلبش بعد میگن برو غربالگری بعد نگران کیسه اب هستی کم و زیاد نشه و اووووووه خلاصه تا دنیا بیاد و تازه شروعه کاره پس الاننن حالشو ببر
خدایا کمکم کن
الی جون من وقتی باردار شدم اون ماه شدیدااااااااا درد پریودی داشتم و دلم درد میکرد وتیر میکشید اینا هم از علایم بارداریه فقط من استراحت نکردم به لگ افتادم تا سه ماهگی استراحت مطلق شدم تو حتما استراحت کن مخصوصا چند هفته اولو حسابی بخواب فردا خبرم کنننننن یه جورییی
خدایا کمکم کن