2777
2789
عنوان

یعنی جدی جدی بی بی چکم مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 44 پست
اون لکی که این ماه دیدی لک لانه گزینی بوده خب عزیزم شنبه برو از خون
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل بانو جون ایشالا به حق همین ماه عزیز که زود زوددددددد باردار بشی . من این ماه ختم 20 روزه قرآن برداشتم . خیلی خوبه باعث آرامشم شد خیلی زیاااااااااااااااد
لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم
امیدوارم هر چی به صلاحته بشه فقط بهت بگم من 3 بار باردار شدم دو بارش ناموفق بود ولی اصلن نا امید نشدم امیدت را همیشه خفظ کن همیشه
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
عزیزم یک بار سقط یک بار هم دوقلو بودن و تو ماه 6 از دست دادمشون ولی امیدم را داشتم الان هم یک پسر 2 سالو نمیه دارم
ولی خدایش امید داشتن خیلی خوبه
امیدوارم بارداری راحت و سالمی داشته باشی و بعد از 9 ماه نی نی سالم بیاد تو بغلت عزیز دلم
من با اجازه میرم
ای جانم به سلامتی باشه گلم من وقتی بی بی گذاشتم منفی شد اما چون عادت دارم چند ساعت بعد میرم دوباره نگاش میکنم حدودا 6 ساعته بعد دیدم یه جوریه یعنی اصلا خط دوم نبود یه هاله ایی بود کت فقط خودم میتونستم ببینمش و اصلا برای هیچکس قابل دید نبود از بس کم رنگ که نه اصلا محو بود تکبه هر کس گفتم گفتن بعد از چند دقیقه اعتبار نداره فرداش گذاشتم اینبار بعد از 3یا4ساعت اینجوری شد منم روز بعدش رفتم بتا دادم که چون خودم تو ازمایشگاهم همکارم گفت من برات میزارم و گفت منفیه همینجوری نشسته بودیم به حرف زدن یادمون رفت کیتهارو بشوریم اومدیم بشوریم دوستم گفت واییی این منفی نیستها گفتم نه بابا منفیه گفت یکم رنگ گرفته با دستگاه خوند دیدم شد 20 یعنی مشکوک دو روز بعدش دوباره بتا گذاشتم شد100 و اینگچنه بود که الان دخملم به لطف خدا تو 4 ماهه و الانم دارم شیرش میدم از این لحظات ناب اسنفاده کن ادم دلش برای استرس هاشم تنگ میشههههه
خدایا کمکم کن