2777
2789
یعنی ممکنه شوهرادم حقوقش 1500باشه اونوقت اعتراض بزنی نفقه بشه 800

ببینید فقط از حقوق نیست اگر حقوقش اینه که ۴۰۰ میشه ولی اگر جز حقوق چیزی مثل سود بانکی داره بتونید اثبات کنید میتونید مبلغو زیاد کنید

با کارشناس هم که اغلب خانومند یک حس همدردی اینا ایجاد کنید

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید فقط از حقوق نیست اگر حقوقش اینه که ۴۰۰ میشه ولی اگر جز حقوق چیزی مثل سود بانکی داره بتونید اث ...

نه والاهیچیییی نداره همون حقوقشه

تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟
من خودم در این زمینه دیدم اگر تهرانی که حتما شعبه ۲۵ ونک رو برو دادگاه چندتا مشکل داره 1 زمان بر ب ...

دقیقا برای من برعکس همه اینایی که گفتی بود  

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
یعنی ممکنه شوهرادم حقوقش 1500باشه اونوقت اعتراض بزنی نفقه بشه 800

اثبات قانونی داشته باشی و مدرک میتونی اثبات کنی

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
دقیقا برای من برعکس همه اینایی که گفتی بود    

برای شما این بوده ولی من خودم برای دوستمو رفتم وشعبه ۲۵ ونک بود و عالی

خدا به قاضی ش عمر بده

طرف خانم ها بود 

دادگاه هم طول میکشه

اثبات قانونی داشته باشی و مدرک میتونی اثبات کنی

اگه زنی تو خونه شوهرش باشه و فقط ماهانه پول رایانه زنه رو به حسابش واریز کنه وغیر از اون هیچ پولی به حسابش نریزه این پول رایانه به عنوان نفقه حساب میشه؟و زن نمیتونه بگه شوهرم بهم خرجی نمیداده؟یا بیشتر ازین حقشه و بره شکایت نفقه کنه مابقیه سال هایی که بهش کم داده رو میتونه بگیرع؟

پس میشه 1/3 که همون ۴۰۰ ولی خرج خونه با نفقه ت مقوله جدان ها

من خونه ی پدرمم 9ماهه چون خودش قفل خونه وعوض کردومن شاهددارم الانم خونه نداره ومیگه بیاخونه ی پدرم وجهیزیه موهم معلوم نیست کجابرده الان 6ماهه 200تومن میزیزه به حسابم ک دادگاه براش زندان نبره

من خونه ی پدرمم 9ماهه چون خودش قفل خونه وعوض کردومن شاهددارم الانم خونه نداره ومیگه بیاخونه ی پدرم و ...

تو میتونی بری در خواست منزل مستقل بدی .چون تو خونه ای که خوانوادش دارن زندگس میکنن نمیتونه شما رو ببره؟فقط در صورتی که واحدش جدا باشه از خونه پدرش

تو میتونی بری در خواست منزل مستقل بدی .چون تو خونه ای که خوانوادش دارن زندگس میکنن نمیتونه شما رو بب ...

واحدش طبقه ی بالای خونه ی پدرشه