2777
2789
تو میتونی بری در خواست منزل مستقل بدی .چون تو خونه ای که خوانوادش دارن زندگس میکنن نمیتونه شما رو بب ...

رفتم شکایت ترک انفاق کردم برای خونه ی مستقل چون ما2سال خونه ی پدرش زندگی کردیم ازجهنم بدتربعد3سال خونه اجاره کردیم الان دیگه میگه خونه اجاره نمیکنم

تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=70751991]اگه زنی تو خونه شوهرش باشه و فقط ماهانه پول رایانه زنه رو به حسابش واریز کنه وغیر از اون هیچ پولی به ...[/QUOT]

عزیزدلم نفقه کاملا وابسته به حقوق شوهرته شما میتونی بری شکایت کنیو مقدارش رو زیاد کنی اگر مقدارش رو زیاد کنه که ازهمون روزی که شکایت کرده باید نفقه رو بده و همه هزنیه هارو هم بده

اول از در صلح ودوستی در بیا و اگر قبول نکرد شکایت کن چون قاضی اولش میگه ار در صلح در میومدی که توهم بگی اینکارو کردم و نشده

بعد که به نفع شما شد همه هزینه هاتونو میده 

ا

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
شوهر من میگه نفقه همین خوراک و جای خواب یعنی مسکنه ک برات گذاشتم چون داری باهام زندگی میکنی؟ راست می ...

نه نفقه فقط خوراک و مسکن نیست

لباس دارو درمان و.....هم هست راست نمیگه

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
ب لباس طرف نگاه میکنن،چ جالب،نه عزیزم مشهدیم

توصیه وکیل دوستم این بود خیلی شیک برو

چون کارشناس ها به قیافه طرف و سر و ضع خیلی توجه دارند 

منم شرايط تو رو دلرم تو دوران عقد دارم طلاق ميگيرم

دارم تاپیکاتو میخونم ..شرایطتت مشابه منه کمی😐

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

جایی توشورا که میخوای پرونده باز کنی قبلش برو اونجا یکبار قیافه هارو نکاه کن و بپرس درمورد قاضی