2777
2789
عنوان

کیا مثل من خیلی تنهان.دیگه خسته شدم

1783 بازدید | 38 پست

دلم خیلی گرفته.با اینکه هیچ رفتار بدی با اطرافیان ندارم ولی کسی تمایل نداره باهام رفت و آمد کنه و من از این موضوع خیلی ناراحتم .البته دلیل اصلیش هم اینه که اصلا حوصله حرفای خاله زنکی رو ندارم و معمولا تو جمع حرفی برا گفتن ندارم.خیلی دلم گرفته 

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

اعتماد به نفست رو بالا ببر

سعی کن توی جمع صحبت کنی

احتمالا این تنهاییت به خاطر اینه که برخوردت کمه با دیگران

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما هم دور همه خط بکش ، منم مثل شما بودم و کلا رفت و امد و گفتگو با همه قطع کردم بعد یک مدت همه اومدن سراغ من ، سعی کن یک سری کارها انجام بدی که تنهایی وایست کم رنگ بشه

سلام عزیزم شما هم دور همه خط بکش ، منم مثل شما بودم و کلا رفت و امد و گفتگو با همه قطع کردم بعد یک م ...

منم دیگه دورشونو خط کشیدم ولی بازم رنج میبرم خودم

من سه تا دختر دارم و همیشه نگران میشم نکنه دخترام هم بعدا که بزرگ بشن مث من تنها باشن.ای خدا انگار ا ...

اینکه غصه نداره برو ایترنت  مقالات و این کاروی جدید بخون و اطلاعاتت رو زیاد کن برو توبحث لاغری و پوستو دنیای مجازی این قدر یاد بگیر وتو جمع بحث را بنداز

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه

ما همه تنهاییم

دلیلش حرفای خاله زنکی هم نباشه

اکثریت به خاطر گرونی زیاد اهل رفت و امد نیستن دیگه

و 

بعضی ها هم به خاطر چشم و همچشمی و حسادت ک مبادا برن خونه فلانی و پیشرفتش رو ببینن( این مورد رو زیاد دیدم ... ) رفت و امد نمیکنن

تکنولوژی  هم ک دیگه بیشتر پیشرفت کرده و  ادما بیشتر فاصله گرفتن از هم 

طلبکار مردمی که بهتون بدهکار نیستن نباشید  !!!!
اینکه غصه نداره برو ایترنت  مقالات و این کاروی جدید بخون و اطلاعاتت رو زیاد کن برو توبحث لاغری ...

اطلاعاتم زیاده ولی نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم حرف بزنم.تا میام هم با یکی رفت و آمد کنم اصلا شرایطش باهام نمیخونه

رو اعتماد به نفست کار کنم منم اهل خاله زنک بازی نیستم در حد متعادل حرف میزنم با خانواده همسر، رفت و آمدم کمتر هست‌ البته به خواست خودم  خدا رو شکر خیلی راضی ام که خیلی قاطی نمیشم

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
ما همه تنهاییم دلیلش حرفای خاله زنکی هم نباشه اکثریت به خاطر گرونی زیاد اهل رفت و امد نیستن دیگه ...

دقیقا حق با شماست دوستم

البته خدا رو شکر چندتا خواهر دارم که میتونم رفت و امد داشته باشم وگرنه که معلوم نبود چی میشه.راستش من مادر ندارم و از این بابت خیلی کمبود دادم

من شهری که هستم غریبم ولی فامیل شوهرم هستن رفتارای خوشی نمیبینم احساس میکنم از حسادته ارتباطمو خیلی کم کردم و خیلی راحت ترم چون وقتی درارتباط بودم بیشتر ازار میدیدم از رفتاراشون

منم تنهام ولی سرمو گرم کردم