2777
2789
عنوان

کیا مثل من خیلی تنهان.دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 38 پست

همه همینجورین الان

من صبح تا ساعت دو که شوهرم بیاد تنهایی تنهام تا چهار که دوباره میره و ده میاد.ولی ناراحتی نداره به نظرم خیلی خوبه حال میکنم با تنهایی. برو توی نت بچرخ تلویزیون ببین آشپزی کار خونه، خواب، بدون اینکه کسی مزاحمت بشه

مطمئن باش داشتن  بعضی ها تنهاترت میکنه ... اشکالی نداره با انرژی باش با تنهایی هات رفیق شو &nb ...

واقعا حق با شماست .آدمای دور و بر من اینجورین.ارزش رفت و امد کردن رو هم ندارن.فقط دوست دارن تو زندگیم سرک بکشن و پشت سرم حرف بزنن

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همینجورین الان من صبح تا ساعت دو که شوهرم بیاد تنهایی تنهام تا چهار که دوباره میره و ده میاد.ول ...

بنظر منم تنهایی آرامش داره ولی بازم دلم میخواد یکم رفت و امد داشته باشم.شما مهمون زیاد میاد برات؟

با خانواده شوهر که اصلا قاطی نمیشن خیلی محترمانه رابطه رو کم کردم. اولا ناراحت میشدن ولی الان عادت کردن فقط وقت ایی که دعوت کنن میرم و تا دعوت نکنم نمیان.با اینکه با خواهرشوهرم یه کوچه فاصله داریم و با جرایم دیوار به دیواریم

اطلاعاتم زیاده ولی نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم حرف بزنم.تا میام هم با یکی رفت و آمد کنم اصلا شرایطش ...

پس چی ولله من تو هر مجلس میشم کلی حرف می زنم پیر و جوونم نداره تو جایی که عریبم فقط تو ۲۰ دقیقه هم صحبت  پیدا می کنم و کلی حرف می زنم تیپشونم مهم نیست مانتوی و چادری باحجاب و بی حجاب  هم نداره با همه گرم می گیرم

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
من شهری که هستم غریبم ولی فامیل شوهرم هستن رفتارای خوشی نمیبینم احساس میکنم از حسادته ارتباطمو خیلی ...

بچه هم داری

پس چی ولله من تو هر مجلس میشم کلی حرف می زنم پیر و جوونم نداره تو جایی که عریبم فقط تو ۲۰ دقیقه هم ص ...

خوشبحالت چقد خوبه شخص

یتت

بنظر منم تنهایی آرامش داره ولی بازم دلم میخواد یکم رفت و امد داشته باشم.شما مهمون زیاد میاد برات؟

جاریم خیلی دوست داره رفت و امد کنه ولی من دوست ندارم میترسم حرف و حدیث پیش بیاد

راست میگی رفت و آمد زیاد حرف پیش میاد و راه دخالت رو باز میکنه

بله یکدونه دارم 

خدا برات نگه داره عزیزم.اونوقت دوستات چی با اونا رفت و امد نداری.من که میشه گفت هیچ دوستی ندارم.اوناییم که هستن ازم دورن

اطلاعاتم زیاده ولی نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم حرف بزنم.تا میام هم با یکی رفت و آمد کنم اصلا شرایطش ...

منم گاهی احساس تنهایی میکنم با اینکه آدم خیلی اهل رابطه ای هستم و دوست دارم با همه نشست و برخواست کنم اما از اونجایی که منم اهل حرفای خاله زنکی نیستم و جو دادن به فضا و حرفای الکی تو جمع اغلبم ساکتم. گدایی همصحبتی با کسی رو هم نمیکنم. با غریبه ها مثلا سرکار کم کم آشنایی رو شروع میکنم و وارد حریم خصوصشون نمیشم بعد میبینم اگر خودشون تمایل داشتن به ادامه و سرحرفو باز کردن که هیچ وگرنه منم ادامه نمیدم.

خوشبحالت چقد خوبه شخص یتت

تمرین می خواد من وقتی مجرد بودم خیلی خجالتی میخوام واولایی که ازدواج کردم خانواده شوهرم می گفتن روابط اجتماعیت ضعیفه ولی حالا نه این جوری با همه وتو هر موقعیتی می تونی بگی بخندی

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه

نکنه جاری من هستی؟؟؟     منم خیلی دوست دارم با جاریام اینطوری باشم اما یکیشون اصلا اهل رفت و آمد نیست. مثلا من 10 سال مدام روز تولدشو بهش تبریک میگفتم حتی سال های اول خونشون میرفتم و کادو میبردم اما دیدم نخیر اصلا به روی خودشم نمیاره. منم محلش نمیدم. فقط اگر برا مثلا تولدی عیدی دعوت رسمی کنه میرم اونم فقط در حد سلام و احوالپرسی