2777
2789

من الان ۸ روزه پریودم عقب افتاده ولی هرچی بیبی چک میزارم منفیه دوبارم آزمایش دادم منفی بوده به نظرتون دیگه امیدی نیست این صد در صد منفیه آخه میخوام موهامو رنگ کنم امروز به نظرتون برم رنگ یا نرم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاتو کردم ودکلره روزهای اول الان ماه هفت هستم وخیلی از این بابت ناراحتم، دنبال کار دیگه باش از این حال در بیای، برو آرایشگاه ی قیچی به نوک موهات بزن، تغییر تو لباسها بده وسبک آرایش عوض کن آن شاا... به زودی خبر خوب بدی

من خودم پونزده روز بهد بی بی چک مثبت شد شاید نزدیک بیست هزارتومن ۴سال پیش پول بی بیچک دادم

منم کلی پول بیبی چک و آزمایش دادم تا حالا 

به نظرتون امیدی هست منکه خیلی نا امیدم دیگه 

حالا بازم صبر کن یه هفته دیگه رنگ کن

باشه عزیزم رنگ نمیکنم تا ببینم خدا واسم چه تقدیری رقم زده کاش زودتر وضعیتم معلوم بشه واسه کسی که دیوووووونه بچه است این بلاتکلیفی کشنده است