2777
2789
عنوان

شوهر بی جنبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 48 پست
عزیزم با هواپیما که مشکلی نداره. بعدشم ۲ سال بود که اصرار میکردم منو ببر کربلا نبرد. حالا که حامله ...

اخه ریسکه تو جمعیت...البته اگ با هواپیماس ک فک نمیکنم خیلی مشکلی باشه توام نذار ننشو خواهرشو ببره😁😁

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
عزیزم با هواپیما که مشکلی نداره. بعدشم ۲ سال بود که اصرار میکردم منو ببر کربلا نبرد. حالا که حامله ...

دیدم از این مدل مردا😔😔😔خدا بهت صبر بده... به خاطر کوچولوت غصه نخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو شخص اول زندگی پدرت، مادرته و مادرت حامی داره و تو باید حامی من باشی.... بعد ازدواج خانواده م ...

شوهر من ۴۰ سالشه

هنوز این چیزارو یاد نگرفته.

اگه هم این حرفا رو بهش بزنم فحش های خیلی خیلی زشت میده

داد و فریاد میکنه.

منم سکوت میکنم 

تا بچم به دنیا بیاد و یه فکری به حال خودم بکنم

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
میگم شوهرت میخواد چدرشوهرتو اونجا کول کنه؟ک گفته اگ پیاده سختته منم میام

نههه میگم آقا جوگیرره میگه من رفتم راه بلدم😁حالا انگار بقیه که دفعه اولشونه چه کار میکنن

دیدم از این مدل مردا😔😔😔خدا بهت صبر بده... به خاطر کوچولوت غصه نخور

خدا این بچه رو برام‌نگه داره دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام

نههه میگم آقا جوگیرره میگه من رفتم راه بلدم😁حالا انگار بقیه که دفعه اولشونه چه کار میکنن

اها😂😂

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
شوهر من ۴۰ سالشه هنوز این چیزارو یاد نگرفته. اگه هم این حرفا رو بهش بزنم فحش های خیلی خیلی زشت مید ...

وااا مرد عصبی واقعا مصیبته... من شوهرم سنش کمه اما میدونم آدم نمیشه چون ارثیه رفتاراش

خدا این بچه رو برام‌نگه داره دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام

انشالله خدابه راه راست هدایتش کنه ،بچه اوله?چندسالتونه?

درتاریخ 1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد 1صلوات مهمونم کن حاجت روابشی انشالله🙏
بچه دوممه بچه اولم فوت شده ۲۸ سالمه

آخی نارحت شدم وآقعا،خدا این بچتو نگه داره وبه سلامت بیادبغلت، به نظرم به خآطراختلاف سن زیادتون باهم نمیسازین

آخی نارحت شدم وآقعا،خدا این بچتو نگه داره وبه سلامت بیادبغلت، به نظرم به خآطراختلاف سن زیادتون باهم ...

شوهرم عقلش به اندازه بچه ۱۲ ساله هست متاسفانه. و این رو همه میدوننن.

حالا اگر شما بودین میرفتین؟؟؟ میدونم اذیتم میکنه تو سفر

در پیشنهاد خیرخواهانه به همسرتون درمورد خانواده اش جدن جنبه همسرتون رو درنظر بگیرید

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
شوهرم عقلش به اندازه بچه ۱۲ ساله هست متاسفانه. و این رو همه میدوننن.

مردا کلاتاپیرهم بشن بچه هستن کلاخدا بهت صبربده وشوهرتوهدایتش کنه انشالله