2777
2789
عنوان

شوهر بی جنبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 48 پست
دقیقا شوهر منم جوگیره و همیشه افراط و تفریط داره میگن اینجور ادما غلبه صفرا دارن و جوگیریشون بخار ط ...

چه جالب بهش فکر نکرده بودم که میشه طبع رو عوض کرد... اگر بلدی بگو چیا بخوره بهتره؟! 

بهتر از شوهر منه که میخواد مادرش و خواهراش رو ببره ولی منو نمیبره!!!!!!

الله اکبر...چرا؟

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو عزیزم...کیف کن حالا خرید نکن بهتر تو این وضعیت از اونجا بحوای چیزی بیاری! ببخشیدا ولی چه جوگیر ...

من اصلا قصد رفتن نداشتم چه برسه به خرید... ولی از لحن گفتنش بدم میاد

ما خیلی ضرر کردیم رو این جوگیری سوهرم

خودش دیگه این اخریا بهم گف تو رو خدا هر جا جو منو گرفت جلوی منو بگیر

گفتم بابا اون موقع تو خدارم نمیشناسی من چجوری جلوتو بگیزم

همیشه و همیشه هم پشیمون میشه از کاراش

برو به نظرم.من دوسال پیش دایم و بابام و مادرم بردم...خیلی اذیت شدم‌مخصوصا بابام و دایم که پیرن خیلی ...

آره خب از این جهت خیلی خوبه... ولی مادرشوهر من کلا حتی یک بارم از من تعریف نکرده دعای خیر که فک نکنمم

ما خیلی ضرر کردیم رو این جوگیری سوهرم خودش دیگه این اخریا بهم گف تو رو خدا هر جا جو منو گرفت جلوی م ...

باز خوبه میفهمه اشتباه کرده... شوهر من کلا طلبکاره... امشب بهش گفتم اگر میخوای منو اذیت کنی نریم، گفت لیاقت نداری

نمیدونم چرا نمیتونم بین شما که میخواید برید اربعین تو این شرایط با اونایی که رفتن دلار خریدن تو اون شرایط فرقی قایل بشم. حس میکنم همتون ندونسته دارید خنجر میزنید به مردم.

اگه اشتباه میکنم دعا کنید خدا راهنماییم کنه. نمیدونم چرا تو فکرم این بود. 

ببخشید رک گفتم

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
کلا به من و بچم اهمیت نمیده فقط مادر و خواهراشو دوست داره

بهش بگو شخص اول زندگی پدرت، مادرته و مادرت حامی داره و تو باید حامی من باشی.... بعد ازدواج خانواده میشه همسر و فرزند... پدر و مادر و بقیه میشن خاندان

پس خانواده در اولویته

بهتر از شوهر منه که میخواد مادرش و خواهراش رو ببره ولی منو نمیبره!!!!!!

خب حامله ای کجا ببرت

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

میگم شوهرت میخواد چدرشوهرتو اونجا کول کنه؟ک گفته اگ پیاده سختته منم میام

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
خب حامله ای کجا ببرت

عزیزم با هواپیما که مشکلی نداره.

بعدشم ۲ سال بود که اصرار میکردم منو ببر کربلا نبرد.

حالا که حامله ام بهانه میاره که چون حامله ای نمیبرمت.

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
نمیدونم چرا نمیتونم بین شما که میخواید برید اربعین تو این شرایط با اونایی که رفتن دلار خریدن تو اون ...

اونا هیچ نیت خیری ندارن و طمع کارن اینا که میخوان برن زیارت واقعا به عشق زیارت دارن میرن... که البته قبول دارم حتی زیارت هم گاهی اوقات به صلاح نیست

اونا هیچ نیت خیری ندارن و طمع کارن اینا که میخوان برن زیارت واقعا به عشق زیارت دارن میرن... که البته ...

اوهوم شاید. 

نمیدونم.

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی