سلام. من 1 یسالو نیمه عروسی کردم خواهرشوهرم از شب عروسی ک با همه خداحافظی کردیم اونم خداحافظی کرد مثه مهمونا رفت دیگه ن اومد ن دعوتم کرد هیچ مشکلی هم باهم نداشتیم فقط هم خسیسه هم حسوده مادرشوهرم گفت بهش گفتم خودم خرجشونو میدم دعوتشون کن گفته نمیخوام یه سالم عقد بودم بعد از 7 ماه دعوتم کرد ک یه شکلات خوری 5 تومنی کادو داد خیلی بهم برخورد منم کادوشو دادم مادرشوهرم گفتم من واسه دم دستیمم 5 تومنی نخریدم مگه مسخرشم ک اینطور کادو داده بعد از عروسی هم ک دیگه خبری ازش نشد تا چند ماه پیش من سقط کردم به گفته مادرشوهرم به زور آوردنش سرزد منم وقتی مهمون میاد خونم نمیتونم کم محل کنم باهاش حرف زدم و تحویلش گرفتم دوماه پیش تولدم بود شوهرم سوپرایزم کرد اونارو هم دعوت کرده بود من خبر نداشتم اومد 20 تومن بهم داد ولی چیزی نگفتم واقعا هم داره اگه نداشت میگفتم نداره عیبی نداره اما حس میکنم مسخرم کرده از منم کوچیکتره الان یادشون افتاده دعوت کنن زنگ زدن بیاین هم خودش هم شوهرش نمیدونم چیکار کنم نظر شما چیه
استارتر طولانی بود حال نداشتم تا اخر بخونم ولی در مورد شکلات خوری باید بگم دندون اسب پیشکشی رو نمیشمرن.
تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو میلرزوند؟.. تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟.... تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!.... تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟..... چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟ منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه میبرم......به 💕 تو💕 پناه میبرم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....
هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کمکم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونهدونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
بروووو، نقط ظعف نده دستش با بد كه بد نميشن تو خجالتش بده با رفتار خوبت شخصيت خودت رو با اون مقايسه ...
خیلی بدرفتاریا باهام کرده ولی همیشه من کوتاه اومدم الان بعد از یه سال و نیم درسته دعوت کنه اونم تنها داداششو ک بقول خودشون جونشونه اصلا من به کنار به خاطر شوهرم
خب پس شاید حرفای شمارو هم ب دخترش میگه نمونش همینکه کادوشو پس دادیو گفتی من از این واسه جهازم نخریدم ...
چون واقعا حس کردم تحقیر شدم شوهرم نمی اومد به زور بردمش گفتم خواهرته عیبی نداره بیا بریم اما اون کادو رو داد بعدشم گفته بود اون ک داره واسه چی الکی پول خرج کنم