2777
2789
عنوان

برم خونه خواهرشوهرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 59 پست
اتفاقا شوهر منم چاپیده بودن.موقعی ک عروسی کردیم هزارتومن نداشته بودن براش،الان خ ناراحتن دیگه ازون خ ...

اینا هم خیلی سعی کردن باز مثه سابق تیغش بزنن ولی شوهرم فهمید قصدشون چیه 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
اینا هم خیلی سعی کردن باز مثه سابق تیغش بزنن ولی شوهرم فهمید قصدشون چیه 

همون شوهرت باهات باشه کافیه،خواهرجماعت حسوده

ما باباش بهمون خونه داده طبقه بالاشونیم خواهراش چش ندارن بیان خونمون حتی،ازحسودی مردن

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو ولی بعدش بیا تاپیک بزن ببینم غذا چی بهتون داده مثل یکی از کاربرا گفت خواهرشوهر م افطاری دعوتمو ...

😁😁😁 واسه عقد ک دعوتم کرد یه برنج و مرغ داد فقط کلا خسیسن همشون فقط خداروشکر شوهرم شبیه اونا نیست 

😁😁😁 واسه عقد ک دعوتم کرد یه برنج و مرغ داد فقط کلا خسیسن همشون فقط خداروشکر شوهرم شبیه اونا نیست& ...

خانواده شوهر منم خیلی خسیسن البته تو خورد وخوراک نه

ولی یهو یه کارایی میکنن شاخت در میاد

ولی شوهرم رو ادب کرد م

البته مثل اونا هم نبودا

میشه لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستی
مرسی فداتشم اگه همینطور بمونن خوبه 

اگه رفت امد همینطور کم باشه میمونن

رفت امد که زیاد میشه

روشون بازمیشه

مال من که اینطورن متاسفانه😡

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
همون شوهرت باهات باشه کافیه،خواهرجماعت حسوده ما باباش بهمون خونه داده طبقه بالاشونیم خواهراش چش ندا ...

ما حتی باباشم چیزی نداده باورکن حتی پاگشامم کردن یه جفت جوراب دادن شوهرم یه دست استکان و یه دست لیوان از این 6تومنیا دادن هیچ کادوی دیگه ای ندادن بخدا حتی گوسفندی ک جلوی پام سربریدن هیچی به خونوادم ندادن اندازه ای ک به یه غریبه میدن به من دادن به اسم منو بکام خودشون بود باورکن تا چند وقت فریزر مادرشوهرم پر بود پول اون گوسفندم شب عروسی از شوهرم گرفته بود 

دور آدمهای حسود و خسیس رو یه خط بزرگ بکش حذفشون کن ...وگرنه انچنان روزی بهت ضربه میزنن که میگی ای کا ...

اگه اصرار کنن شاید برم اونم دیگه میره تا عید چون دوس ندارم قاطی بشم باهاشون 

ما حتی باباشم چیزی نداده باورکن حتی پاگشامم کردن یه جفت جوراب دادن شوهرم یه دست استکان و یه دست لیوا ...

عزززیزم والا دیگه خیلی کم گذاشتن

بیخیال تو بزرگی کن خدا اجرتومیده گلم🌹🌹

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
خانواده شوهر منم خیلی خسیسن البته تو خورد وخوراک نه ولی یهو یه کارایی میکنن شاخت در میاد ولی شوهرم ...

اینا خورد و خوراک هم خسیس بازی درمیارن شاید باور نکنی فکرکنی دارم اغراق میکنم ولی بخدا یکبار نشده سرسفرشون سیر بشم 10 نفرم باشیم اندازه یه دیس برنج میذارن وسط آدم نمیدونه چیکار کنه اگه بکشه تموم میشه نکشه گشنه میمونه همیشه سیر رفتم گشنه برگشتم 

خانواده شوهر منم خیلی خسیسن البته تو خورد وخوراک نه ولی یهو یه کارایی میکنن شاخت در میاد ولی شوهرم ...

ن من مستقیم بهشون گفتم از رفت و آمد زیاد بدم میاد اوایل ازدواجمون ک سرزده سرظهر پامیشدن می اومدن انقد دعوا راه انداختم تا درست شدن قبلش خبر میدن و کمتر میان

اینا خورد و خوراک هم خسیس بازی درمیارن شاید باور نکنی فکرکنی دارم اغراق میکنم ولی بخدا یکبار نشده سر ...

خوب برو شاید خواهر شوهر ت یه کاری کرد که بهونه داد دستت دیگه نری

هروقت میخوای بری خونشون یه چیزی بخور و برو

عزززیزم والا دیگه خیلی کم گذاشتن بیخیال تو بزرگی کن خدا اجرتومیده گلم🌹🌹

از کمم کمتر جالب اینه باباش هرجا میشینه میگه من براشون عروسی گرفتم من وسیله گرفتم من طلا گرفتم خواهراشم هی میگن شوهرامون میگن خوشبحال داداشت ک بابای مثه بابای شما گیرش اومده همه کار براش میکنه کاش ماهم همچین پدری داشتیم 😐😐😐 منم یبار جلوی همشون گفتم هیچ کاری نکرده و همشو شوهرم دست تنها گرفته 

ن من مستقیم بهشون گفتم از رفت و آمد زیاد بدم میاد اوایل ازدواجمون ک سرزده سرظهر پامیشدن می اومدن انق ...

نه خانواده شوهر من خدایی این مدلی نیستن

زحمت نمیدن زیاد ی