2777
2789
عنوان

برم خونه خواهرشوهرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 59 پست

کارت خیلی زشت بوده که ظرف رو پس دادی

مادرشوهرت حتما بهش گفته

اونم حتما بخاطر همین رفت امد رو باهات کم کرده

چون ازت ناراحته

البته نظرمنه

ولی الان که دعوتت کرده برو

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

ميفهمم چي ميگي، ولي تو هميشه زبونشونً و كوتاه كن حق داري خواهر شوهر منم دست كمي از مال تو نداره 

ولي دلها با دلها فرق داره

شايد ما جواب دلمون و خدا ميده مال اونارم خدا مبده 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم تک پسره،همیشه مامانش خیلی راجع ب دختراش پیش من میگه چون بهم اعتماد داره وگرنه عشقش دختراشه

من هرچی میگه اهمیت نمیدم میگم اینطور نگو دخترته ولی حرفاشو ک میزنه خیلی ناراحت میشم چون خیلی کارا براش کردم خیلی بهش احترام گذاشتم دلیلی نداشت بعد از یه سال و نیم دعوت کنه 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
من هرچی میگه اهمیت نمیدم میگم اینطور نگو دخترته ولی حرفاشو ک میزنه خیلی ناراحت میشم چون خیلی کارا بر ...

بهتر بابا

هرچی رفت امد کمتر 

آرامشت بیشتر

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
کارت خیلی زشت بوده که ظرف رو پس دادی مادرشوهرت حتما بهش گفته اونم حتما بخاطر همین رفت امد رو باهات ...

ن قبل از اینکه دعوت کنه اون موقع هم مشکل داشت باهام نمیدونم چرا اون بعد از 7 ماه دعوتم کرد ولی اون 7 ماه خیلی بی احترامیا بهم کرد من رو همش چشم بستم تا دعوت کرد رفتم ولی توقع اون کادو رو نداشتم خیلی ناراحت شدم 

من هرچی میگه اهمیت نمیدم میگم اینطور نگو دخترته ولی حرفاشو ک میزنه خیلی ناراحت میشم چون خیلی کارا بر ...

اتفاقا خواهرای شوهرمم ادعا دارن زندگیشونه داداششون ولی یه زنگ بهش نمیزنن.فقط باهم خوشن همش ادعای الکی

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
ميفهمم چي ميگي، ولي تو هميشه زبونشونً و كوتاه كن حق داري خواهر شوهر منم دست كمي از مال تو نداره  ...

همیشه گفتم اون بده من خوب باشم تا بدونه دشمنی باهاش ندارم ولی هرچی بیشتر تلاش کردم بیشتر بی احترامی دیدم

ن قبل از اینکه دعوت کنه اون موقع هم مشکل داشت باهام نمیدونم چرا اون بعد از 7 ماه دعوتم کرد ولی اون 7 ...

یاد کارای خواهر شوهر خودم افتادم.خدا نصیب نکنه😒

بهتر بابا هرچی رفت امد کمتر  آرامشت بیشتر

آره الان خیلی باهام خوب شدن چون بهشون ثابت شد کاری باهاشون ندارم ولی یه رفتاری میکنن همه چیزو خراب میکنن 

آره الان خیلی باهام خوب شدن چون بهشون ثابت شد کاری باهاشون ندارم ولی یه رفتاری میکنن همه چیزو خراب م ...

خداراشکر عزیزم❤

اتفاقا خواهرای شوهرمم ادعا دارن زندگیشونه داداششون ولی یه زنگ بهش نمیزنن.فقط باهم خوشن همش ادعای الک ...

شوهر منم تا مجرد بود حسابی براشون خرج میکرد حتی چندتیکه سنگین جهیزیه هم این براشون خریده خیلی خوبی براشون داشته اما تا نوبت خودشون شد اینکارو کردن بعدم گفتن من مشکلی با داداشم نداشتم تقصیر تو بود گفتم ن مشکل نداشتی چون نباید خرج میکردی ولی الان ک باید دست تو جیب کنین جبران کنین عقب کشیدین 

شوهر منم تا مجرد بود حسابی براشون خرج میکرد حتی چندتیکه سنگین جهیزیه هم این براشون خریده خیلی خوبی ب ...

اتفاقا شوهر منم چاپیده بودن.موقعی ک عروسی کردیم هزارتومن نداشته بودن براش،الان خ ناراحتن دیگه ازون خبرانیست

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
یاد کارای خواهر شوهر خودم افتادم.خدا نصیب نکنه😒

فکرمیکنن عروسا خون آشامن نمیگن اینم با هزار امید و آرزو ازدواج کرده منکه انقد هوای زنداداشمو دارم بفکر داداشم نیستم نمیدونم چرا اینطورن اینا