2821
2789
عنوان

چرا زنا میگن مردا مثل بچه میمونن

3132 بازدید | 67 پست

امروز خواهرم به شوهرش گفت شما مردا همتون مثل بچه میمونید،بدجوری بهش برخورد  الانم با خواهرم خیلی سرسنگین شده

واقعا این حرف از کجا نشئت میگیره؟

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از رفتار بچگانه شون.🤣

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

چون حقیقته درپس ظاهر باابهتشون طفل۲ساله نهفته

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
از انجایی ک مردان از بدو تولد تا آخر به یقه ننه خود چسبیده ان.

و ب دنباله دامن خواهر خود.. 😂😒

من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف

شوهر من با ی متر و ۹۰تا قد ۲متر ریش😅😅😅

واقعا کاراش بچگونس عین نی نی خودشو جمع میکنه تا ب زود تو بغل من ک ۱۶۵تام جا بشه خودشو تو تنهایی لوس میکنه بچه گونه حرف میزنه بخدا عاشق این کاراشم

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

2825
2823
2791
2779
2792